Κοριτσάκι παρακολουθεί το μάθημα του σχολείου από το παράθυρο!

Κάποιοι περαστικοί, στην πόλη Ντενγκφεν της Κίνας, έβλεπαν ένα κοριτσάκι στο Binhe Road δημοτικό σχολείο, να παρακολουθεί το μάθημα, όχι όπως όλοι οι άλλοι μαθητές που είναι μέσα στην τάξη, αλλά έξω από το παράθυρο.

Κοριτσάκι παρακολουθεί το μάθημα του σχολείου από το παράθυρο!

Κάποιοι στιγμή οι περαστικοί που έβλεπαν καθημερινά εκεί το κοριτσάκι αποφάσισαν να καταγγείλουν το συμβάν και έτσι πήγαν να δουν τι συμβαίνει.

Το κορίτσι λοιπόν είναι από μια επαρχιακή πόλη και καθημερινά βρίσκεται στην Ντενγκφεν καθώς ο πατέρας της είναι πλανόδιος πωλητής. Το κοριτσάκι το οποίο είναι 6 ετών, έπρεπε να ξεκινήσει το σχολείο , κανένα όμως από τα σχολεία της πόλης δεν το δέχονταν. Ο πατέρας θέλει πολύ η κόρη του να πάει σχολείο και να μπορέσει να σπουδάσει, για να έχει ένα καλύτερο επάγγελμα από εκείνον που καθημερινά παλεύει για το μεροκάματο.

Ο πατέρας της πήγε λοιπόν στο συγκεκριμένο σχολείο, όπως λέει ο ίδιος, εφόσον κανένα άλλο στην περιοχή δεν τον δέχθηκε.

Εκεί μίλησε με τον διευθυντή και πλήρωσε κάποιο ποσό από τις οικονομίες του που είχε μαζέψει , για να μπορεί να πηγαίνει εκεί σχολείο η μικρή. Το κοριτσάκι χάρηκε πάρα πολύ που επιτέλους θα ξεκινούσε το σχολείο, όμως η χαρά της δεν κράτησε και πολύ. Λίγες μέρες μετά, η δασκάλα της, της είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι στην τάξη και πως αν ήθελε να παρακολουθήσει τα μαθήματα θα μπορούσε να το κάνει από το παράθυρο.

Έτσι και άρχισε να κάνει το κοριτσάκι, εφόσον δεν είχε και άλλη επιλογή και δεν ήθελε να σταματήσει να πηγαίνει. Ο πατέρας λέει πως μίλησε με τον διευθυντή ο οποίος δεν δέχθηκε να γυρίσει το κορίτσι στο σχολείο και του έδωσε πίσω και τα χρήματα που είχε δώσει.

Από την μεριά του ο διευθυντής λέει πως ποτέ δεν δέχθηκε το κορίτσι στο σχολείο και πως ο πατέρας με το ζόρι άφησε τα χρήματα στο τραπέζι και για αυτό και του τα γύρισε πίσω. Λέει επίσης πως το κορίτσι ουσιαστικά μένει σε άλλη πόλη και για αυτό δεν ανήκει σε αυτό το σχολείο και πρέπει να πάει αλλού να γραφτεί.

Η κατάσταση μόλις γνωστοποιήθηκε προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο., ο οποίος ζήτησε την επέμβαση κάποιου υπευθύνου ώστε το κορίτσι να καταφέρει σωστά να πάει σχολείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved