Εξασφαλίστηκαν 30 εκ. ευρώ για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών!

Διαβεβαιώσεις δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών ότι θα βρεθεί λύση σχετικά με τα παιδιά που μένουν εκτός παιδικών σταθμών, παρά το γεγονός ότι πληρούσαν τις προϋποθέσεις, λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Εξασφαλίστηκαν 30 εκ. ευρώ για να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες το βράδυ εξασφαλίστηκαν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που θα αξιοποιηθούν προκειμένου να καλύψουν το χρηματοδοτικό «κενό», εξαιτίας του οποίου χιλιάδες μικροί μαθητές έμεναν εκτός του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Όπως διαβεβαιώνει το υπουργείο, όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια θα γίνουν δεκτά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας.

Τα 15 εκατομμύρια, όπως αναφέρει το Πρώτο θέμα καταβλήθηκαν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και τα υπόλοιπα 15 εκατομμύρια ευρώ, από το υπουργείο Εργασίας. «Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παιδιών που πληρούσαν τα κριτήρια και κανένα παιδί δεν θα μείνει έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved