Tης έφτιαξαν πρόσθετο μέλος για να χορέψει στον χορό των αποφοίτων

Η ελληνικής καταγωγής Ιζαμπέλ Παπανδρονίκου ήταν μόλις 18 μηνών όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και αφορούσε τη δεξιά κνήμη της.

Tης έφτιαξαν πρόσθετο μέλος για να χορέψει στον χορό των αποφοίτων

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της ότι η μικρή, για να είναι υγιής, έπρεπε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού και έτσι η Ιζαμπέλ ακρωτηριάστηκε στο δεξί της πόδι. Από τότε, όμως, οι γονείς της έδωσαν την υπόσχεση πως θα της παρέχουν μία φυσιολογική ζωή, όποιο και αν ήταν το κόστος.

Και έφτασε η στιγμή, η 15χρονη σήμερα Ιζαμπέλ να πάει στον χορό αποφοίτησης του σχολείου της. Όμως, με το απλό προσθετικό πόδι που φορούσε μέχρι τότε, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον. Δεν θα μπορούσε να φορέσει μακρύ φόρεμα όπως οι συμμαθήτριές της καθώς θα έπρεπε με παντελόνια να κρύβει το πόδι της ενώ δεν θα κατάφερνε να φορέσει ούτε ψηλά τακούνια αλλά ούτε και να χορέψει.

Τότε, λοιπόν, η έφηβη κούκλα έμαθε για ένα προσθετικό πόδι για γυναίκες που σχεδιάζεται σαν να είναι αληθινό και σ' αυτό προσαρμόζεται εύκολα ψηλοτάκουνη γόβα. Αν το αγόραζε και το φορούσε, θα λύνονταν όλα της τα προβλήματα αφού θα κατάφερνε να βρεθεί στον χορό και να ανταγωνιστεί τις συμμαθήτριές της σε χορευτικές φιγούρες.

Το κόστος του συγκεκριμένου προσθετικού ποδιού ήταν 5.600 λίρες (κάπου 7.000 ευρώ) και οι γονείς της που είχαν δώσει την υπόσχεσή τους, έκαναν το όνειρό της πραγματικότητα. Και η Ιζαμπέλ βρέθηκε μαζί με τις συμμαθήτριές της στον χορό με το συγκεκριμένο προσθετικό πόδι, σαγηνεύοντας τους πάντες με την υπέροχη μακριά τουαλέτα που φορούσε.

Και φυσικά του έδωσε και κατάλαβε σε χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Δείτε φωτογραφίες της την ημέρα του χορού...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved