Μπέιμπι σίτερ ομολόγησε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τα 14χρονα αγόρια που πρόσεχε!

Την ενοχή της ομολόγησε μία μπέιμπι σίτερ στην Αγγλία η οποία κατηγορούταν για την σεξουαλική παρενόχληση δύο 14χρονων αγοριών.

Μπέιμπι σίτερ ομολόγησε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τα 14χρονα αγόρια που πρόσεχε!

Η γυναίκα ομολόγησε τις πράξεις της ύστερα από συμφωνία στην οποία ήρθε με τους δημόσιους κατήγορους ώστε να μειωθεί η ποινή της, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της. Η Λόνι Μπούτσαρντ ομολόγησε τις πράξεις της παρόλο που σε προηγούμενες ακροαματικές διαδικασίες υποστήριζε ότι είναι αθώα. Πράγματι, μετά τη συμφωνία με την εισαγγελία απαλλάχθηκε από άλλες πιο σοβαρές κατηγορίες όπως ήταν η παράνομη χρήση αλκοόλ εν ώρα δουλειάς και η κατηγορία ότι έθεσε τους εφήβους σε κίνδυνο.

Η μπέιμπι σίτερ είναι μόλις 21 ετών και η επόμενη δίκη της ορίστηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου. Αν όντως κριθεί ένοχη από το δικαστήριο, θα εκτίσει ποινή τριών χρόνων στη φυλακή και δύο χρόνια εθελοντικής εργασίας. Η ίδια ήταν μόλις 19 ετών όταν άρχισε να έχει σχέσεις με ένα 14χρονο αγόρι για το οποίο προσλήφθηκε για να το προσέχει. Η μητέρα του 14χρονου είπε πως είχε προσλάβει τη Λόνι γιατί έδειχνε να είναι πολύ υπεύθυνη και δραστήρια νέα.

Λίγους μήνες μετά την πρόσληψή της, η μητέρα έμαθε ότι η μπέιμπι σίτερ και ο γιος της είχαν σεξουαλική σχέση καθώς διάβασε μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους στο Facebook. Όταν το είπε στον γιο της, εκείνος της είπε ότι είχε κάνει σεξ μαζί της σχεδόν από το πρώτο καιρό της πρόσληψης της μπέιμπι σίτερ. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μπέιμπι σίτερ σε κατάθεσή της παραδέχτηκε πως ήταν ερωτευμένη με τον έφηβο και ότι δεν ήταν σωστό ο νόμος να της λέει με ποιον θα βγαίνει και ποιον θα ερωτεύεται. Η ίδια παραδέχτηκε τη σεξουαλική της σχέση με άλλον έφηβο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved