Έφηβος με ακρωτηριασμένα άκρα κλήθηκε να αποδείξει την αναπηρία του! (φωτό)

Ο 16χρονος Edward Brice από την Αγγλία, με ακρωτηριασμένα άκρα, έπρεπε να αποδείξει στην αρμόδια υπηρεσία την αναπηρία του, γιατί διαφορετικά θα έχανε το επίδομα.

Έφηβος με ακρωτηριασμένα άκρα κλήθηκε να αποδείξει την αναπηρία του! (φωτό)

Το περιστατικό δημοσίευσε η Mirror, με τον πατέρα του έφηβου, τον 47χρονο Steve Brice, να δηλώνει εξοργισμένος πως «δεν πρόκειται να φυτρώσουν στο παιδί μου ξαφνικά νέα χέρια και πόδια. Σοκαριστήκαμε που κλήθηκε σε μια τέτοια ακρόαση. Ξέρουν ακριβώς το μέγεθος της αναπηρίας του. Δεν έχουν καρδιές».

PAY Edward Bright 3

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o Edward Brice κλήθηκε να παραστεί σε ακρόαση για να αποδείξει την αναπηρία του από το αρμόδιο γραφείο στην Αγγλία, με κίνδυνο να χάσει το μηνιαίο επίδομα των 388 λιρών.

PAY Edward Bright 1

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο 16χρονος Edward έχει ακρωτηριασμένα άκρα εξ αιτίας της μηνιγγίτιδας που είχε το 2007. Ο δίδυμος αδελφός του, που επίσης είχε μηνιγγίτιδα, κατάφερε να την αντιμετωπίσει και σήμερα είναι υγιής.

PAY Edward Bright 4

Ο Edward, ο οποίος κινείται με αμαξίδιο και διαμένει στο Derbyshire, μελετάει για τις κατατακτήριες εξετάσεις και η μεταφορά του στο Λονδίνο μόνο εύκολη δεν είναι.

PAY Edward Bright 2

Το ευχάριστο είναι ότι μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των γονιών του 16χρονου η αρμόδια υπηρεσία της Μεγάλης Βρετανίας παραδέχθηκε το λάθος της σε γραπτή ανακοίνωση και ανέφερε πως δε θα χρειαστεί να γίνει ακρόαση στην περίπτωση του Edward.

Photo: Worldwide Features

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved