Μαθήτρια-θύμα bullying έπεσε από το μπαλκόνι για να γλυτώσει από τους συμμαθητές της!

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει ένα 12χρονο κορίτσι από την πόλη Pordenone της Ιταλίας λόγω του ασφυκτικού bullying που δεχόταν το τελευταίο διάστημα από τους συμμαθητές της.

Μαθήτρια-θύμα bullying έπεσε από το μπαλκόνι για να γλυτώσει από τους συμμαθητές της!

Η έφηβη, πριν πηδήξει από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, άφησε δύο σημειώματα. Ένα προς τους γονείς της, από τους οποίους ζητούσε να τη συγχωρέσουν και ένα προς τους συμμαθητές της, που έλεγε:«Τώρα θα είστε ευχαριστημένοι»!

«Σήμερα θα έπρεπε να γυρίσω στο σχολείο, μετά από ασθένεια, αλλά δεν αντέχω να το ξαναπεράσω αυτό. Φοβάμαι να ουρλιάξω στον κόσμο τους φόβους μου και έτσι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος», αυτά ήταν τα λόγια της 12χρονης αφού είχε πέσει στο κενό, στον πρώτο άνθρωπο που την είδε, έναν γείτονα. Ήταν σοβαρά τραυματισμένη, αλλά διαυγής.

Το άτυχο κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ούρμπινο καθώς υπέστη σοβαρά τραύματα.
Η εισαγγελία έδωσε άδεια για «άνοιγμα» των ηλεκτρονικών της επικοινωνιών, μέσω κινητού και υπολογιστή, καθώς θεωρείται ότι, αφού η μαθήτρια δεν είχε πάει σχολείο για μία εβδομάδα, το bullying είχε συνεχίσει μέσω sms ή κοινωνικών δικτύων.

Πάνω από το 50% των νέων στην Ιταλία, ηλικίας 11-17 ετών έχει υποστεί τουλάχιστον ένα επεισόδιο εκφοβισμού κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους, σύμφωνα με μελέτη της Εθνικής Στατικής Υπηρεσίας της χώρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved