Απίστευτο! 16χρονος επέζησε μετά από πτήση 5 ωρών κρυμμένος στη ρόδα του αεροπλάνου!

Ταξίδεψε για 5 ολόκληρες ώρες στα 38.000 πόδια από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας ως το Μάουι της Χαβάης κρυμμένος στη ρόδα του αεροπλάνου κι επέζησε!

Απίστευτο! 16χρονος επέζησε μετά από πτήση 5 ωρών κρυμμένος στη ρόδα του αεροπλάνου!

Δεν πρόκειται για σκηνή από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Συνέβη στην πραγματικότητα. Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη Hawaiian Airlines, παραμένει άγνωστο πώς κατάφερε να επιβιώσει σε τόσο μεγάλο υψόμετρο για πολλές ώρες.

Εκπρόσωπος του FBI δήλωσε στο Associated Press ότι οι κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου του Σαν Χοσέ κατέγραψαν τον 16χρονο να πηδά έναν φράχτη. «Ήταν λιπόθυμος στο μεγαλύτερο μέρος της πτήσης», υποστήριξε.

Η ανακοίνωση της εταιρίας ανέφερε πως ο νεαρός κρύφτηκε στο αεροπλάνο μετά από καβγά που είχε με την οικογένειά του και η μόνη εξήγηση που φαίνεται να δικαιολογεί την επιβίωσή του είναι να έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτήσης και να ήταν λιπόθυμος.

Οι κάμερες του αεροδρομίου, που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, άνοιξαν κι οι υπεύθυνοι που είδαν το υλικό, επιβεβαίωσαν ότι ο έφηβος πλησίασε το αεροσκάφος λίγο πριν την απογείωση. Προς το παρόν η ταυτότητα του δεν έχει γίνει γνωστή και ο νεαρός έχει μεταφερθεί για εξετάσεις και ιατρική φροντίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved