Παράταση μέχρι το τέλος του μήνα για τις 25 υποτροφίες φοιτητών στο πρόγραμμα Angelopoulos Fellowship

Παράταση παίρνει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Angelopoulos Fellowship στο Clinton Global Initiative University, που στηρίζει η Γιάννα Αγγελοπούλου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Παράταση μέχρι το τέλος του μήνα για τις 25 υποτροφίες φοιτητών στο πρόγραμμα Angelopoulos Fellowship

Για δέκα επιπλέον ημέρες παρατείνεται η προθεσμία για συμμετοχή στο πρόγραμμα, έπειτα από αιτήματα φοιτητών που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν έγκαιρα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης ενδιαφέροντος, λόγω εορτών και αργιών των Πανεπιστημίων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στο τελευταίο έτος σπουδών τους ή σε μεταπτυχιακό επίπεδο -όχι επίπεδο διδακτορικού- σε ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους στόχους που περιγράφονται στη συνέχεια και με πλήρη λειτουργική γνώση Αγγλικών, καθώς οι εργασίες του προγράμματος είναι στα Αγγλικά.

Το πρόγραμμα αφορά φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς:
- Της στροφής προς τον πρωτογενή τομέα και πρότυπες καλλιέργειες ή/ και περιβαλλοντικά φιλικές.
- Σε ζητήματα δημόσιας υγείας.
- Της ανάληψης κοινωνικών δράσεων κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Επιλογή των ενδιαφερομένων θα είναι αν οι προτάσεις τους θα έχουν ή όχι διάσταση επιχειρηματικότητας.
Σημειώνεται ότι οι φοιτητές που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα CGIU από 21- 23 Μαρτίου στο Φοένιξ της Αριζόνα, και στη συνέχεια, να υλοποιήσουν στην Ελλάδα το σχέδιο που θα έχουν προτείνει, θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση του σχεδίου τους μέχρι 10.000 ευρώ.

Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος, που η Γιάννα Αγγελοπούλου μαζί με το Clinton GIU, στηρίζουν τους Έλληνες φοιτητές σε ενέργειες κοινωνικής δράσης, αλληλεγγύης και επιχειρηματικότητας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας www.angelopouloscgiu.org από όπου θα επιλεχθούν συνολικά 25 φοιτητές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved