Δείτε την 16χρονη από το Πακιστάν που θα είναι η νέα υπερ-ηρωίδα της Marvel!

Μετά τον Σπάιντερμαν, τον Χάλκ και τον Κάπτεν Αμέρικα, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους υπερήρωες, μία έφηβη από το Πακιστάν!

Δείτε την 16χρονη από το Πακιστάν που θα είναι η νέα υπερ-ηρωίδα της Marvel!

Στα άμεσα σχέδια της γνωστής εταιρίας Marvel, που είναι γνωστή για την ομάδα των υπερηρώων, έρχονται να προστεθούν και οι περιπέτειες μίας νέας ηρωίδας, έφηβης, μουσουλμάνας από το Πακιστάν, που ζει στις ΗΠΑ.

Το όνομα της νέας πρωταγωνίστριας; Καμάλα Χαν. Το νέο κορίτσι που θα ενταχθεί στους υπερήρωες! «Η Καμάλα είναι ένα απλό κορίτσι 16 ετών που προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της, όταν ξαφνικά αποκτά τις υπερδυνάμεις που θα την βοηθήσουν στις περιπέτειές της», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο αρχισυντάκτης της εταιρείας Άξελ Αλόνσο.

Το σενάριο του κόμικ υπογράφει η Τζ. Γουίλοου Γουίλσον, μια νεαρή Αμερικανίδα που δεν είναι καθόλου τυχαία σε αυτή τη θέση. Ο λόγος; Έχει ασπαστεί το Ισλάμ και ήδη μετράει συνεργασίες με την παραγωγή άλλων κόμικ. Η Γουίλσον με αφορμή τη δική της εφηβεία, ήθελε να δημιουργήσει μια ηρωίδα πρότυπο για τους νέους αλλά κυρίως για τις νέες κοπέλες.

«Η ιστορία της Καμάλα "δεν παρουσιάζει το τι σημαίνει να είσαι μουσουλμάνος, Πακιστανός ή Αμερικανός" αλλά "είναι κυρίως μια ιστορία του τι σημαίνει να είσαι νέος, χαμένος μέσα σ' όλα αυτά που περιμένουν οι άλλοι από σένα και το τι συμβαίνει όταν πρέπει να κάνεις τις δικές σου επιλογές», επισημαίνει η επικεφαλής της σειράς, Σάνα Αμάνατ.

Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved