Έφηβος πληρώνει εγγύηση για να βγει από την φυλακή, με την βοήθεια του Facebook!

Αν νομίζατε ότι ξέρετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε με το Facebook, τότε σίγουρα θα εκπλαγείτε με την ιστορία του εφήβου που κατάφερε να αποφυλακιστεί χρησιμοποιώντας το... messanger!

Έφηβος πληρώνει εγγύηση για να βγει από την φυλακή, με την βοήθεια του Facebook!

Ένας έφηβος βρισκόταν σε ένα πάρτι μαζί με άλλους 150 συνομήλικούς του. Επειδή όμως έκαναν αρκετή φασαρία, η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα μετά από καταγγελία γειτόνων. Ο νεαρός έπρεπε να πληρώσει 40 δολάρια εγγύηση για να μπορέσει να βγεί από την φυλακή όπου κατούνταν προσωρινά.

Όσο βρισκόταν στη φυλακή, είχε δικαίωμα χρήσης κινητού τηλεφώνου, όμως δεν μπορούσε να βρεί κανέναν και έτσι ζήτησε σαν χάρη να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο Facebook.

Κανείς δε θα ήθελε να κοινωποιήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ότι βρίσκεται στην φυλακή, όμως ο νεαρός είχε άλλη ιδέα. Η αστυνομία του επέτρεψε να χρησιμοποιήσει το κινητό του και να συνδεθεί στον λογαριασμό του στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένας φίλος του πήγε στο τμήμα και πλήρωσε το εγγυητικό ποσό που χρειαζόταν για να αφεθεί ελέυθερος ο νεαρός.

"Το επιτρέψαμε και δούλεψε", δήλωσε ένας αστυνομικός από το τμήμα του Mπέβερλι Χιλς. "Επιτρέπουμε ένα μόνο τηλεφώνημα κάθε φορά, αλλά όταν οι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι τότε και εμείς είμαστε.Έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση!", πρόσθεσε.

Τελικά, όπως λένε και οι αστυνομικοί, είναι καλό να μπορείς μέσω του κινητού σου να έχεις πρόσβαση στο ίντερντετ γιατί πολλές φορές σε σώζει από δυσάρεστες καταστάσεις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved