Απίστευτο: 13χρονο αγόρι καθαρίζει τα δόντια του στο βυθό με τη βοήθεια των γαρίδων!

Και όμως συμβαίνει! Ένα 13χρονο αγόρι από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών κάνει καθαρισμό δοντιών με τη βοήθεια γαρίδων.

Απίστευτο: 13χρονο αγόρι καθαρίζει τα δόντια του στο βυθό με τη βοήθεια των γαρίδων!

Ο έφηβος Ράσελ Λάμαν ο οποίος είναι και πολύ καλός δύτης, κατεβαίνει στον βυθό και όταν πια βρίσκεται κοντά σε ψάρια, βγάζει τη μάσκα οξυγόνου του, ανοίγει το στόμα του και περιμένει να μπουν μέσα σε αυτό γαρίδες για να του καθαρίσουν τα δόντια με κάθε λεπτομέρεια και πολύ καλά.

Αυτό άλλωστε κάνουν και στα ψάρια που ανοίγουν το στόμα τους και επιτρέπουν στις γαρίδες να φάνε τα παράσιτα που υπάρχουν μέσα στα δόντια τους. Αντίστοιχη διαδικασία έκανε και ο Ράσελ, κάτι όμως για το οποίο χρειάζεται να είναι πολύ ήρεμος για να μην τρομάζει τις γαρίδες.

Πρέπει όμως συγχρόνως να έχει και πολύ γερά πνευμόνια καθώς πρέπει να παραμένει με το στόμα ανοιχτό και χωρίς αναπνοή για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Όταν μάλιστα ξεμένει από αέρα, αρχίζει να κλείνει σιγά σιγά το στόμα του, οι γαρίδες το αντιλαμβάνονται και αρχίζουν να φεύγουν σιγά σιγά.

Ο νεαρός επισκέφτηκε μαζί με τον μπαμπά του το Μπαλί για να κάνει τη συγκεκριμένη φωτογράφηση, η οποία ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved