Γονείς δολοφόνησαν νεαρό ζευγάρι στην Ινδία για λόγους τιμής

Σε ένα προάστιο της Ινδίας, ένα νεαρό ζευγάρι Ινδών, που πρόσφατα το είχαν σκάσει μαζί από τα σπίτια τους για να παντρευτούν, δολοφονήθηκαν άγρια από τους γονείς της κοπέλας, στο κρατίδιο Χαρυάνα. 

Γονείς δολοφόνησαν νεαρό ζευγάρι στην Ινδία για λόγους τιμής

Η 20χρονη Νίντι Μπάρακ και ο 23χρονος Νταρμέντερ Μπάρακ, φοιτητές στην ίδια πόλη, το έσκασαν την Τρίτη μαζί από τους γονείς τους και επικοινώνησαν με τους χωρικούς για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του γάμου τους. Τα νέα όμως μαθεύτηκαν από τους γονείς της κοπέλας που ξεγέλασαν το ζευγάρι βάζοντας τους σε ένα αμάξι και κάνοντας τους να πιστεύουν πως θα τους πάνε στον γάμο τους. Αλλά τελικά βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη που επιφύλασσε ο πατέρας της κοπέλας.

Τους πήγαν σπίτι και εκεί ο πατέρας της κοπέλας, έσπασε τα πόδια και τα χέρια του 23χρονου και έπειτα τον αποκεφάλισε. Η κοπέλα μετά από πολλές ώρες ξύλο από τον πατέρα της σε δημόσιο χώρο, πέθανε και της έκαψαν το σώμα.

Οχτώ άτομα εμπλέκονται από την οικογένεια της κοπέλας, για δολοφονία. Οι γονείς συνελήφθησαν όπως και ο θείος. Η υπόλοιπη οικογένεια καταζητείται αφού το έσκασαν μετά τον φόνο.

Ο πατέρας δήλωσε: "Ό,τι έκανα ήταν σωστό και για την τιμή μας. Αν άλλοι ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι επίσης, τότε τέτοια πράγματα (όπως γάμοι από αγάπη σε αντίθεση με τους "κανόνες") δε θα λαμβάνουν χώρο". Είπε επίσης πως η κόρη του ατίμωσε την οικογένειά της. Αλλά και η μητέρα παραδέχτηκε ότι ήταν σύμφωνη με όλο αυτό που έγινε και το γνώριζε από την αρχή.

Είναι συχνό φαινόμενο σε αυτό το χωριό να γίνονται «εγκλήματα τιμής» όπως αυτό, γι' αυτό το λόγο άλλωστε η αστυνομική επιτήρηση είναι ανύπαρκτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved