Οι Super Spread γεύσεις που θα ξετρελάνουν το μικρό σου!

Το αγγελούδι σου κλείνει μόλις τέσσερεις μήνες στα θρανία και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να ξεμένεις από ιδέες που θα εμπλουτίσουν το πρωινό ή το κολατσιό του, τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας σύμφωνα με ειδικούς και διατροφολόγους.

Οι Super Spread γεύσεις που θα ξετρελάνουν το μικρό σου!

Αν ψάχνεις το «συστατικό» που θα «απογειώσει» γευστικά το πρωινό ή διάλειμμα του μικρού σου, έχουμε για σένα την πιο fun και μοντέρνα επικάλυψη που κανένας μπόμπιρας δεν θα μπορέσει να της αντισταθεί.

Όλυμπος Super Spread 1



Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Όλυμπος που από το 1949 έχει μία μακρά πορεία στην παραγωγή του σουσαμένιου χαλβά, επενδύοντας στην παράδοση και την πείρα της, δημιούργησε τη νέα σειρά Όλυμπος Super Spread με τρεις λαχταριστές γεύσεις που… εξαπλώνονται και προκαλούν «εκρήξεις» στον ουρανίσκο! Τις γεύσεις Μπισκότο και Ταχίνι, Φυστικοβούτυρο (απαλό) και Πραλίνα Φουντουκιού με Stevia, τις βρίσκεις στα ράφια των super markets σε συσκευασίες των 350γρ. Είναι η πιο απολαυστική «προσθήκη» που πρέπει απαραίτητα να κάνεις στη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας. Το μικρό σου, θα γλύφει και τα δάχτυλά του!

Όλυμπος Super Spread 2



Αντί για την καθιερωμένη φέτα ψωμί με βούτυρο και μέλι, σήκω το πρωί λίγο νωρίτερα από το κρεβάτι και ετοίμασε στο αγγελούδι σου το παραδοσιακό αμερικάνικο γλυκό, pancakes! Ακόμη και αν δεν το έχεις τολμήσει στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να σε αγχώνει. Η συνταγή τους είναι αρκετά εύκολη για μία έμπειρη μαγείρισσα όπως εσύ και η απολαυστική επικάλυψη από Μπισκότο και Ταχίνι, θα «αναβαθμίσει» τα pancakes σου! Ο συνδυασμός Ταχίνι με Μπισκότο της Όλυμπος, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν για την αγορά που δεν το έχουμε γευτεί ξανά στο παρελθόν και θα αγαπηθεί από μικρά και… μεγάλα παιδιά.

Όλυμπος Super Spread 3



Φεύγοντας για το σχολείο, αρκούν δύο καλοψημένες φέτες ψωμί του τοστ, δύο «γεμάτες» στρώσεις Πραλίνα Φουντουκιού με stevia και στη μέση μισή ψιλοκομμένη μπανάνα για να γεμίσει το στομαχάκι του ακούραστου μπόμπιρα ενέργεια, μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για το σχόλασμα. Το φουντούκι, το φιστίκι και το ταχίνι που παράγεται από αλεσμένο σουσάμι, είναι τροφές γνωστές για τα θρεπτικά συστατικά τους ενώ, η λίστα από τα οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό δεν τελειώνει ποτέ.

Όλυμπος Super Spread 4



Επειδή είμαι σίγουρη πως με όλα τα παραπάνω σου άνοιξε η όρεξη, να θυμάσαι πως ποτέ δεν θα είσαι αρκετά «ενήλικη» για να μην μπορείς να απολαύσεις μία κουταλιά Φυστικοβούτυρο απευθείας από το βαζάκι. Ναι, όπως έκανες όταν ήσουν μικρή κρυφά από τη μαμά σου. Οι νέες Super Spread γεύσεις της Όλυμπος, είναι η πρακτική και super απολαυστική λύση για όλη τη μέρα και όλη την οικογένεια! Επιπλέον, αν το μικρούλι σου δεν αγαπά ιδιαίτερα τα φρούτα, μπορείς να το δελεάσεις βουτώντας μέσα στο Φυστικοβούτυρο κομμάτια μήλου. Να είσαι σίγουρη πως θα το λατρέψει, όπως και η κορούλα μου!

Όλυμπος Super Spread 5



Η σειρά Όλυμπος Super Spread, με τις τρεις νέες γεύσεις Μπισκότο-Ταχίνι, Φυστικοβούτυρο απαλό και Πραλίνα Φουντουκιού είναι ό,τι πιο… μοντέρνα παραδοσιακό μπορείς να ταιριάξεις με το ψωμί, τα pancakes, τις κρέπες ακόμη και τα ιδιαίτερα dressing που φτιάχνεις. Όχι μόνο το μικρούλι σου θα είναι ικανοποιημένο δοκιμάζοντας κάθε μέρα κάτι καινούργιο αλλά και η διατροφή του θα έχει εμπλουτιστεί με έναν «σύμμαχο» που θα γεμίζει τις μπαταρίες του με τα θρεπτικά του συστατικά. Η βελούδινη υφή και η πλούσια γεύση τους εξαπλώνονται και κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Μία κουταλιά θα σε πείσει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved