Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ βάζει σε… τάξη την καθημερινή διατροφή των παιδιών

Όλες οι μαμάδες αναζητάμε νόστιμες επιλογές προκειμένου να προετοιμάσουμε γεύματα που θα ενθουσιάσουν τα παιδάκια μας.

Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ βάζει σε… τάξη την καθημερινή διατροφή των παιδιών

Παράλληλα όμως, θέλουμε να είναι και υγιεινές προκειμένου να τους χαρίζουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να μεγαλώσουν. Πώς λοιπόν μπορούμε να συνδυάσουμε γεύση και υψηλή θρεπτική αξία; Ποια είναι τα ιδανικά σνακ για το σχολείο; Πώς θα τα κάνουμε να αγαπήσουν ακόμη και τροφές που αποφεύγουν;

Φυσικά, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά είναι τροφές που πρέπει να υπάρχουν στο καθημερινό πρόγραμμα των μικρών μας, καθώς περιέχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες που θα τους γεμίσουν ενέργεια. Επειδή όμως συνήθως τα παιδάκια, δυσκολεύονται να τις καταναλώσουν «σκέτες», προσπάθησε να τις χρησιμοποιήσεις στα σνακ που ετοιμάζεις. Δημιούργησε πρωτότυπα τοστ, εμπνευσμένα σάντουιτς, γευστικές ομελέτες και πολύχρωμες σαλάτες.

pindos 1

Το «μυστικό» για να απογειώσεις κάθε γεύμα

Πώς θα απογειώσεις όλα τα παραπάνω; Ανακαλύψαμε την πιο νόστιμη απάντηση σε αυτό το ερώτημα! Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ ήρθε για να δώσει γεύση σε κάθε πιάτο, από τα πιο απλά σνακ μέχρι τα πιο απαιτητικά πιάτα. Μπορείς να το χρησιμοποιείς σε κάθε περίσταση για να συνοδεύσεις ιδανικά κάθε γεύμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα παιδάκια σου θα το λατρέψουν αμέσως, γιατί είναι η πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλη την οικογένεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις τέλεια lunch boxes που θα παίρνουν μαζί τους στο σχολείο για να τα ενθουσιάσεις, αλλά ακόμη και για να προετοιμάσεις τις πιο γευστικές εκπλήξεις στα παιδικά πάρτι που οργανώνουν, που ξετρελάνουν τους συμμαθητές τους.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, όπως άλλωστε και το χωριάτικο λουκάνικο και το ρολό κοτόπουλο καπνιστό. Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ.

pindos 2

Γιατί μπορείς να το εμπιστεύεσαι χωρίς δεύτερες σκέψεις;

Γιατί δεν έχει προσμίξεις με άλλα κρέατα, δεν περιέχει γλουτένη και είναι χαμηλό σε λιπαρά. Με λίγα λόγια είναι το τέλειο προϊόν για παιδιά… αλλά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά!

Δώσε άλλη γεύση στα σάντουιτς και τα πιάτα που ετοιμάζεις καθημερινά για τους αγαπημένους σου. Είναι τόσο εύκολο και απλό, όσο να προσθέσεις αυτό το «μαγικό» συστατικό που θα αναδείξει κάθε συνταγή που δημιουργείς για την οικογένειά σου. Μπορεί να απογειώσει ακόμη και τους πιο απλούς συνδυασμούς με τη μοναδική του νοστιμιά και τη λεπτή του γεύση. Έτσι, τα παιδάκια σου θα λένε πάντα «ναι» σε οποιοδήποτε πιάτο και αν τους προσφέρεις.

Απλά δοκίμασέ το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved