Αυτή η μαμά αντλεί γάλα ενώ τρέχει στον Ημιμαραθώνιο!

Αυτή είναι μια ακόμη, σούπερ μαμά! Πριν πέντε μήνες γέννησε ένα παιδάκι, και τρέχει, και αντλεί το γάλα που πρέπει να δώσει.

Αυτή η μαμά αντλεί γάλα ενώ τρέχει στον Ημιμαραθώνιο!

Η Anna Young λατρεύτει τοτρέξιμο. Ωραία μέχρι εδώ. Και γέννησε πριν πέντε μήνες. Τέλεια. Και είπε να τρέξει 22 χλμ για να νιώσει καλύτερα. ΟΚ... Αλλά ότι αντλεί το γάλα της την ώρα της διαδρομής την καθιστά σούπερ μαμά, από άλλο πλανήτη!

Φανταζόμαστε ότι το να τρέχει με φουσκωμένο στήθος δε θα είναι και ό,τι πιο εύκολο, αλλά και το να αντλείς με θήλαστρο επίσης δεν είναι εύκολο!
Οι φωτογράφοι φυσικά απαθανάτισαν το γεγονός λίγες μέρες πριν στον Ημιμαραθώνιο του Salt Lake City. Η ίδια σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της που έγινε viral (φυσικά!) τα εξής:

«Χθες έτρεξα Ημιμαραθώνιο, 5 μήνες μετά τον τοκετό. Επρεπε να φυγω από το σπιτι στις 4.30 τα ξημερώματα, γιατί ο αγώνας ξεκινούσε στις 6.45. Θήλασα την κόρη μου πριν φύγω, άντλησα γάλα μετά τα πρώτα 8 χιλιόμετρα και την ξαναθήλασα μόλις τερμάτισα. Το Occupy Breastfeeding γκρουπ και η ομάδα Le leche με βοήθησαν να βρω ένα τρόπο να τρέξω και να φροντίσω και το μωρό μου. #normalizebreastfeeding»

occupy-breastfeeding

Να σημειώσουμε βέβαια ότι και οι άνδρες της τρεξιματικής κοινότητας, επικροτούν την δρομέα με σχόλια όπως : «Ειμαι έκπληκτος. Προχώρα Anna! Eίσαι συγκλονιστική!»

Πρόκειται για μια δυνατή εικόνα, αντοχής, δύναμης, θέλησης, υπομονής και αγάπης! Η στήριξη που δέχεται από παντού ειναι προφανώς αμέριστη και εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι να δώσουμε συγχαρητήρια.
Και κάτι ακόμη... τα πάντα είναι εφικτά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved