Να μην ξεχάσω:1 ποτήρι Nestle sChOOL και το σχολείο γίνεται... παιχνιδάκι!

Το παιδί ξέρει καλά πόσο γεμάτο είναι το καθημερινό του πρόγραμμα, τώρα που επιστρέφει στο θρανίο. Εσείς ξέρετε τι ακόμα χρειάζεται για να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά;

Να μην ξεχάσω:1 ποτήρι Nestle sChOOL και το σχολείο γίνεται... παιχνιδάκι!

«Μαμά μου, σήμερα πρέπει να ξυπνήσω νωρίς για να προλάβω στο τσακ το κουδούνι. Να κάνω Αριθμητική, να μάθω Γεωγραφία και να διαβάσω Γλώσσα. Μετα θα ζωγραφίσω το νέο μου αριστούργημα. Θα κάνω λίγο σβούρες πριν ζητήσω συγγνώμη. 6-7 στα αγγλικά. Θα πω «Σ' αγαπώ» και μετά θα κυνηγήσω τους κακούς. Στην προπόνηση, θα βάλω τουλάχιστον δύο γκολ. Θα πάρω το τάμπλετ του μπαμπά να παίξω παιχνίδια, αλλά μην του το πεις! Και θα σου πω εγώ ένα δικό μου παραμύθι. Και στο τέλος της ημέρας, πρέπει να παίξω και λίγο...»

Tο καθημερινό πρόγραμμα του παιδιού σας γεμίζει συνεχώς με νέες δραστηριότητες τώρα που επιστρέφει στο θρανίο. Κάτι, όμως, χρειάζεται να προσθέσει στην ατζέντα του που θα τον βοηθήσει να καταφέρει και όλα τα υπόλοιπα: ένα γεμάτο ποτήρι Nestlé sChOOL!

Ο λόγος για το ειδικά μελετημένο ρόφημα γάλακτος υπερυψηλής παστερίωσης Nestle sChOOL για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Περιέχει σίδηρο που συμβάλλει στη φυσιολογική πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ παράλληλα, αποτελεί πηγή Ασβεστίου και Βιταμίνης D που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.

Βρείτε το στα ράφια των σούπερ μάρκετ δίπλα στα παιδικά γάλατα εβαπορέ με έκπτωση Back to School -0,20€!

Βάλτε το στο καθημερινό του πρόγραμμα από σήμερα κιόλας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved