Μουρουνέλαιο Möller's: Ένας θρεπτικός «θησαυρός» που θα λατρέψεις εσύ και το μικρό σου

Πολλοί λένε πως «η καλή υγεία όλης της οικογένειας από τα ντουλάπια της κουζίνας φαίνεται». Τι σημαίνει αυτό;

Μουρουνέλαιο Möller's: Ένας θρεπτικός «θησαυρός» που θα λατρέψεις εσύ και το μικρό σου

Πως τόσο η διατροφή των ενηλίκων, όσο και των μικρότερων μελών της οικογένειας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ενίσχυση του ανοσοποιητικό μας, τη σωστή θωράκιση του οργανισμού μας με βιταμίνες και πρωτεΐνες και, φυσικά, με την γενικότερη προστασία της υγείας μας.

Συχνά, εμείς οι μανούλες «βουλιάζουμε σε μία κουταλιά νερό», ειδικά όσον αφορά στην προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος για τα μικρά μας, πιστεύοντας πως απαιτεί, εκτός από αρκετό χρόνο, εξεζητημένα υλικά και τροφές που είναι δύσκολο να βρεθούν σε κάθε κουζίνα. Αυτό το φθινόπωρο, ωστόσο, γράψε «λάθος», καθώς σου έχουμε ευχάριστα νέα: Υπάρχει για όλες μας ένας «θησαυρός» για όλη την οικογένεια, με καταγωγή από τη Νορβηγία. Ο λόγος για το Μουρουνέλαιο Möller’s, που δημιουργήθηκε από τη θάλασσα για να βρεθεί στο μπουκάλι σου… και όχι μόνο!

Πώς θα σου φαινόταν, να αποκτήσεις έναν «σύμμαχο» της καλής υγείας, που θα σε απαλλάξει από την καθημερινή αγωνία και το άγχος; Το «μυστικό» της επιτυχίας, με δυο λόγια, βρίσκεται στα ντουλάπια της κουζίνας και το ψυγείο σου… εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις στη διατροφή -τόσο τη δική σου, όσο και του μικρού σου- ένα λάδι που προέρχεται από το συκώτι της μουρούνας, πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D και βιταμίνη Α, που παράγεται από τα συγκεκριμένα ψάρια του αρκτικού αρχιπελάγους Lofoten, μίας από τις καθαρότερες θάλασσες του κόσμου. Ιδού, λοιπόν, οι λόγοι για τους οποίους το Möller’s δεν πρέπει να λείπει ούτε από τη δική σου οικογένεια!

Το Möller’s Total είναι η δική σου προσωπική ρουτίνα

Τα ντουλάπια που αποθηκεύεις τα τρόφιμα είναι γεμάτα με υλικά που, σίγουρα, βοηθούν στη νοστιμιά αλλά και τη θρεπτική αξία κάθε φαγητού σου, έτσι ώστε το μικρό σου να μην βλέπει την ώρα να καθίσει στο οικογενειακό τραπέζι. Μήπως, όμως, έχει έρθει η στιγμή εκτός από την περιποίηση του παιδιού σου να βάλεις σε προτεραιότητα και τη φροντίδα του δικού σου οργανισμού;

Ως μαμά, είσαι και γυναίκα και οφείλεις να αναρωτιέσαι «πόσες από τις καθημερινές σου συνήθειες είναι για το δικό σου καλό;». Αν δεν γνωρίζεις ακόμη την απάντηση, ήρθε η ώρα να κάνεις μια νέα αρχή και να εντάξεις στη διατροφή σου το Mӧller’s Total, αλλάζοντας συνήθειες και τη διάθεσή σου! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη φόρμουλα για ενήλικες, που παρέχει συνεργικό συνδυασμό ωμέγα-3 λιπαρών οξέων με πλήρη σειρά βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, καλύπτοντας διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες, προστατεύοντας μακροπρόθεσμα τον οργανισμό σου από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, προσφέροντας αμέσως ενέργεια, ζωτικότητα και ευεξία, αλλά και συμβάλλοντας καθοριστικά σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Είσαι έτοιμη να τη δοκιμάσεις;

mollers-2.jpg

Τα Ψαράκια-Ζελεδάκια Möller’s είναι ο «φύλακας-άγγελος» του μικρού σου

Εάν δεν είσαι πολύ φρέσκια μανούλα, τότε γνωρίζεις πολύ καλά πως η διατροφή των παιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσο και εάν τους μιλάς με τις ώρες για τις ευεργετικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών, εκείνα πάντα θα προτιμούν σνακ τα οποία και μοιάζουν και είναι ανθυγιεινά. Τι θα έλεγες όμως τη φετινή σεζόν να… αλλάξεις τους όρους του παιχνιδιού; Αν αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρεις αυτό, τότε μάθε πως τα Möller’s Ψαράκια-Ζελεδάκια, τα λατρεύουν ακόμη και τα πιο δύσκολα παιδιά. Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 Möller’s με ιχθυέλαιο είναι πολύ εύγευστα ζελεδάκια με φυσικά ωμέγα-3 και φυσική βιταμίνη D3, όπως και το μουρουνέλαιο Möller’s, ενώ συγχρόνως αποτελούν υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής για τα παιδιά που δυσκολεύονται να πάρουν το μουρουνέλαιό τους.

Αν θέλεις, λοιπόν, να διαμορφώσεις μία διατροφή για το μικρό σου, η οποία θα του προσφέρει καθημερινά την ενέργεια και τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός του, να είσαι σίγουρη πως εντάσσοντας στη διατροφή του τα Ζελεδάκια-Ψαράκια MÖLLER’S με ιχθυέλαιο και γεύση πορτοκάλι-λεμόνι ή φράουλα, μπορείς να τα καταφέρεις!

1665120863739-401393673-mollers-3.jpg

Να θυμάσαι πως όση και εάν είναι η θέλησή σου να φροντίζεις τόσο εσένα όσο και το μικρό σου, είναι απαραίτητο να εντάξεις στο καθημερινό μενού όλης της οικογένειας, έναν «σύμμαχο» που θα είναι πάντα εκεί, στα εύκολα και στα δύσκολα. Ποιος είναι αυτός; Μία παραδοσιακή φυσική υπερτροφή, η οποία είναι απαραίτητη για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα για τα παιδιά και δεν είναι άλλη από το Μουρουνέλαιο Möller’s.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved