Φρέσκο γάλα μέσω ΑΤΜ! Για πρώτη φορά στη Λάρισα (βίντεο)

Το θαύμα της έκανε για ακόμα μα φορά η Λάρισα στον τομέα της επιχειρηματικότητας, αφού μετά τις επιτυχημένες αλυσίδες καφέ, πρωτοπορεί με την δημιουργία διάθεσης γάλακτος μέσω μηχανήματος που μοιάζει με ΑΤΜ σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Φρέσκο γάλα μέσω ΑΤΜ! Για πρώτη φορά στη Λάρισα (βίντεο)

Καθημερινά, πολίτες της Λάρισας, μπορούν να απολαμβάνουν φρέσκο παστεριωμένο γάλα όλο το 24ωρο, μέσω των έξι μηχανημάτων που λειτουργούν. Το γάλα φτάνει στις δεξαμενές των αυτόματων πωλητών λίγες ώρες μετά το άρμεγμα, αφού έχει πρώτα παστεριωθεί σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι πολίτες, είναι να τοποθετήσουν ένα κέρμα του 1 ευρώ για 1,5 λίτρο γάλα, και πενήντα λεπτά για 1 λίτρο. Επίσης, υπάρχει επιλογή χάρτινης συσκευασίας που χρησιμοποιείται μια φορά και γυάλινου μπουκαλιού που επαναχρησιμοποιείται.

Ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Θεσσαλίας-Πιερίας «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς», βρίσκονται πίσω από την πρωτοποριακή ιδέα που αποτελείται από 102 νέους γαλακτοπαραγωγούς που μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες για τον κλάδο εν μέσω οικονομικής κρίσης. Καθημερινά παράγουν 130 τόνους αγελαδινού γάλακτος προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας.

Η καινοτόμος αυτή ιδέα αγαπήθηκε από τον κόσμο και έως το τέλος του έτους θα προστεθούν άλλα τρία μηχανήματα στην Λάρισα, ενώ ευελπιστούν αργότερα να επεκταθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved