Ψητά αχλάδια σε ατομικές πίτες - Πώς θα τα φτιάξετε

Ένα εύκολο και νόστιμο γλύκισμα.

Ψητά αχλάδια σε ατομικές πίτες  - Πώς θα τα φτιάξετε

Μια συνταγή για ένα ιδιαίτερο γλυκό που θα το αγαπήσουν όλοι. Σερβίρουμε με σάλτσα καραμέλας ή με λίγη μαρμελάδα στην κορυφή του κάθε αχλαδιού.

Υλικά

Για τη ζύμη

300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
140 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό
1 κρόκο, για άλειμμα
2 κ.σ. νερό, (αν ή ζύμη είναι πολύ σφιχτή)

Για τα αχλάδια

6 αχλάδια
8 δαμάσκηνα, ξερά χωρίς κουκούτσι
100 ml πράσινο τσάι, αρωματικό

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved