Μετάλλιο σε 3χρονο κοριτσάκι που έσωσε τη μαμά του!

Για ένα τρίχρονο κοριτσάκι από το Εδιμβούργο, το αγαπημένο του παιχνίδι ήταν να παίζει με το τηλέφωνο. Η μαμά του όμως δεν φαντάστηκε ποτέ ότι αυτό το παιχνίδι, θα της έσωζε μια μέρα τη ζωή.

Μετάλλιο σε 3χρονο κοριτσάκι που έσωσε τη μαμά του!

Μια μέρα το μικρό κοριτσάκι, Ρόαν Ρίτσελ, είδε τη μαμά του να πέφτει λιπόθυμη. Νόμιζε ότι κοιμήθηκε και προσπάθησε να την ξυπνήσει. Ομως δεν τα κατάφερε. Ετσι, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και πολύ ήρεμα τους ενημέρωσε ότι η μαμά της κοιμάται και δεν μπορεί να ξυπνήσει.

Η αστυνομία εντόπισε την κλήση και έστειλε ένα ασθενοφόρο στο σπίτι των Ρίτσελ. Οι νοσοκόμοι μετέφεραν την μητέρα στο νοσοκομείο και έπειτα από την ιατρική φροντίδα που της παρείχαν, η γυναίκα γύρισε και πάλι υγιής στο σπίτι της.

Η αστυνομία του Εδιμβούργου, εντυπωσιασμένη τόσο από την σκέψη όσο και από την ψυχραιμία της μικρής, την επιβράβευσε δίνοντάς της ένα μετάλλιο! Η μικρή Ρόαν ενθουσιασμένη με τη βράβευσή της δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη για το μετάλλιο που πήρα, είχα φοβηθεί λίγο και έτσι πήρα να καλέσω για βοήθεια! Θα ήθελα να το ξανά κάνω!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved