Μάθετε στο παιδί τους αριθμούς, ζωγραφίζοντας - Απίθανα σχέδια για να εκτυπώσετε

Η ζωγραφική είναι πολύ σημαντική στην εξέλιξη του παιδιού.

Μάθετε στο παιδί τους αριθμούς, ζωγραφίζοντας - Απίθανα σχέδια για να εκτυπώσετε

Μέσω της ζωγραφικής το παιδί μπορεί να εκφράσει, όσα δε μπορεί να πει και αισθάνεται. Και είναι ένας τρόπος για να διεισδύσουν οι ενήλικες στον παιδικό κόσμο. Μάλιστα, μέσα από τις παιδικές ζωγραφιές, μπορούμε να πάρουμε σημαντικές πληροφορίες για τη σωματική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη του. Και μπορεί σε εμάς, οι ζωγραφιές ενίοτε να μοιάζουν με κοινές μουτζούρες, όμως, για εκείνα είναι μικρά.. έργα Τέχνης.

Άλλωστε, τα παιδιά από πολύ μικρά, κάθε φορά που ξεκινούν να ζωγραφίζουν, δίνουν όλο τους το είναι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ζωγραφική είναι ο καλύτερος τρόπος για έναν γονιό, να απασχολήσει δημιουργικά του παιδί του. Μπορείτε, όμως, μέσω αυτής να εκπαιδεύσετε κιόλας το παιδί σας και να του μάθετε την αλφαβήτα, τα ζωάκια, τα φυτά, τους αριθμούς.

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, για εσάς απίθανα σχέδια για να μάθουν τα παιδιά σας τους αριθμούς από το 1 μέχρι το 10, ζωγραφίζοντας. Σχέδια για πολύ μικρά παιδιά, μέχρι και μεγαλύτερα. Αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και ανοίξτε τις στο πρόγραμμα ζωγραφικής του υπολογιστή σας και αφήστε το παιδί σας να δημιουργήσει.

Μπορείτε επίσης να τις εκτυπώσετε. Τις ζωγραφιές βρήκαμε στο momjunction.com και στο raisingourkids.com

Διαβάστε επίσης

Έτσι θα μάθει το παιδί σας να ζωγραφίζει (εικόνες βήμα-βήμα)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved