Λόγια αγάπης από έναν μπαμπά στην αγέννητη κόρη του

Στην κόρη μου...

Όταν ήσουν μόλις 4 εβδομάδων στη μήτρα και είδα το χτύπο της καρδιάς σου στο υπερηχογράφημα, ήταν μία από τις πιο μνημειώδεις στιγμές της ζωής μου. Είδα την καρδιά σου και ήταν όμορφα. Δεν ξέραμε τίποτα για εσένα, αλλά σε αγαπούσαμε... πάρα πολύ.

Λόγια αγάπης από έναν μπαμπά στην αγέννητη κόρη του
yperixos

Ήσουν μόνο μια ορατή καρδιά που κέρδισε τις δικές μας

Για να είμαι ειλικρινής, φοβάμαι όσο δεν έχω φοβηθεί ποτέ στη ζωή μου. Μόνο σε μερικούς μήνες θα είσαι στην αγκαλιά μου. Δεν θέλω να αποτύχω ως πατέρας σου. Οι «Απώντες πατέρες» είναι μια επιδημία. Έρευνα αποδεικνύει ότι η πατρότητα επηρεάζει «τις κοινωνικές, συμπεριφορικές και ψυχολογικές εκβάσεις". Συναισθηματική υγεία σου εξαρτάται από μένα;Θα γεννήσω; Θα είμαι καλός μπαμπάς; Θα είμαι καλός σύζυγος; Πώς θα ισορροπήσω τα πάντα; Θα δουλεύω πάρα πολύ;

"Δεν ξέρω αν θέλω να έχω τα παιδιά", μου είχε δηλώσει η μαμά σου πριν αρραβωνιαστούμε. "Αν αυτό θέλεις, τότε δεν θα αποκτήστουμε παιδιά μέχρι να παντρευτούμε". Αυτή θα είναι πάντα προτεραιότητά μου και ελπίζω ότι θα το καταλάβεις αυτό καθώς θα μεγαλώνεις. Την παντρεύτηκα γιατί ήταν πρώτα απ 'όλα την ερωτεύτηκα. Αλλά, επίσης ήξερα μέσα μου ότι τελικά θα ήθελε να σε αποκτήσει.

Η μαμά σου είναι διαισθητική. Πριν από δύο χρόνια δεν ξέραμε ότι θα αποκτήσουμε μια κόρη, αλλά άρχισε ένα λογαριασμό στο Instagram για εσένα. Μέχρι να μεγαλώσεις εσύ όμως το Instagram, δεν θα είναι και τόσο cool όσο είναι τώρα. Θα το βρίσκεις παλιομοδίτικο.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων. Ήδη νιώθω ένα αίσθημα σούπερ προστασίας. Όταν ένας άντρας θα θέλει να βγείτε ή να χορέψετε μαζί θα λέω "Όχι". Εντάξει, μπορεί να υποχωρήσω σε αυτό το "όχι" αρκει να μπορώ να σε εποπτεύω όλη νύχτα. Έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο "10 τρόποι για να κερδίσετε την καρδιά ενός κοριτσιού" , και τώρα το βλέπω ως το μανιφέστο. Πριν ένα αγόρι σου ζητήσει ραντεβού θα πρέπει να έχει διαβάσει το βιβλίο μου... όλο... και τότε θα βαθμολογήθει.

Βλέπω τα πράγματα με έναν νέο τρόπο. Ακούω τα πράγματα με ένα νέο τρόπο. Θέλω να έχεις ευκαιρίες στη ζωή σου. Θέλω να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές σου και να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην γενιά σου και αυτόν τον κόσμο. Είσαι δυνατή και θα συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου σαν να είσαι βασίλισσα. Δεν θα δέχεσαι να είσαι δεύτερη ποτέ και αυτό γιατί γνωρίζεις την αξια σου!

Είδα μια εικόνα που σε έδειχνε να τρέχεις σε κτήμα με λουλούδια, κίτρινα όπως τα ξανθά σου μαλλιά. Είδα στο βλέμμα σου την αγάπη, τη φαντασία και τις ιστορίες των παραμυθιών και των ταινιών. Σε είδα να ακούς και να παρηγορείς τους άλλους. Σε είδα να ζωγραφίζεις τα οράματά σου με κιμωλία. Σε είδα ως κάποια που αγαπά τους ανθρώπους και αγαπά τη ζωή. Είσαι πραγματικά περίπλοκα και υπέροχα πλασμένη.

Σ'αγαπώ. Προσεύχομαι για εσένα κάθε μέρα και θα συνεχίσω να το κάνω. Το ποιο σπουδαίο είναι ότι ξεκίνησες ως μια καρδιά που είναι γεμάτη από ζωή και που μπορεί να καθοδηγήσει τα βήματά σου!

Με αγάπη,
Μπαμπάς

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved