Δείτε πόσο σας μοιάζει το παιδί σας και φροντίστε από σήμερα για το μέλλον του!

Με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, η Εμπορική Τράπεζα ενημερώνει τους γονείς για τον αποταμιευτικό λογαριασμό «Emporiki Για το Παιδί μου»

Δείτε πόσο σας μοιάζει το παιδί σας και φροντίστε από σήμερα για το μέλλον του!

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2012 – Η φροντίδα των γονιών για τα πρώτα βήματα της ενήλικης ζωής των παιδιών τους, θα μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα μέσα από ένα... παιχνίδι. Με ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια, η Εμπορική Τράπεζα δίνει την ευκαιρία στους γονείς να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους προσφέρει ο αποταμιευτικός λογαριασμός Emporiki Για το Παιδί μου, ώστε να στηρίξουν τα παιδιά τους και ξεκινώντας από σήμερα, να διαμορφώσουν ένα κεφάλαιο που θα τα βοηθήσει να καλύψουν τις μελλοντικές τους ανάγκες!

Η εφαρμογή-παιχνίδι με τίτλο «Μου μοιάζει» είναι διαθέσιμη στην ειδική ιστοσελίδα http://www.emporikigiatopaidimou.gr, μέσα από την οποία οι γονείς μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους και να δουν σε λίγα δευτερόλεπτα, μέσω αυτόματης ψηφιακής ανάλυσης των εικόνων, σε ποιον από τους δυο μοιάζουν περισσότερο τα παιδιά τους. Οι γονείς μπορούν ακόμα να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν το αποτέλεσμα της ψηφιακής σύγκρισης των εικόνων.

Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει επίσης όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τον αποταμιευτικό λογαριασμό Emporiki Για το Παιδί μου, ο οποίος απευθύνεται σε γονείς με παιδιά έως 17 ετών και προσφέρει σήμερα υψηλό επιτόκιο 3%, σταθερό και εγγυημένο μέχρι την ενηλικίωση του παιδιού, για ποσά έως €50.000. Ο λογαριασμός παρέχει παράλληλα ευελιξία στην αποταμίευση, καθώς οι γονείς μπορούν να διαμορφώνουν οι ίδιοι το ύψος και τη συχνότητα των καταθέσεων και να έχουν ταυτόχρονα τα χρήματα τους διαθέσιμα, εφόσον το επιθυμούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved