Ολη η οικογένεια Clinton μοιράστηκε φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της Chelsea

Mία μέρα μετά την ανακοίνωση της γέννησης του δεύτερου παιδιού της, η Chelsea Clinton μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ολη η οικογένεια Clinton μοιράστηκε φωτογραφίες του νεογέννητου γιου της Chelsea

Στη φωτογραφία, η 36χρονη μαμά αγκαλιάζει τον μικρό Aidan Clinton Mezvinsky, ενώ δίπλα της κάθεται και ο σύζυγός της Marc Mezvinsky.

«Στις 7:41 του Σαββάτου, η οικογένειά μας και η αγάπη μας μεγάλωσε με τον ερχομό του Aidan» έγραψε στο Twitter η ευτυχισμένη μαμά, ενώ συνέχισε γράφοντας «Είμαστε ευλογημένοι».

che

Η μητέρα της και υποψήφια Πρόεδρος Hillary Clinton, δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία του μικρού, στην αγκαλιά της, μαζί με τον πρώην Πρόεδρο της Αμερικής, Bill Clinton, με το σχόλιο «Τι χαρά να είμαστε με τον νέο μας εγγονό, Aidan.»

xil

Και με τα δικά του λόγια και ο ίδιος ο νέος... παππούς, έγραψε αναρτώντας μία διαφορετική φωτογραφία «Ο Aidan έκανε δύο μπαμπάδες πολύ ευτυχισμένους τη φετινή Ημέρα του Πατέρα», ενώ στην φωτογραφία απεικονιζόταν ο ίδιος να χαϊδεύει το κεφαλάκι του μικρού και ο μπαμπάς του Marc να τον κρατάει ο αγκαλιά. «Η Hillary κι εγώ είμαστε πανευτυχείς για τον Marc και την Chelsea!»

bil

Η Chelsea Clinton και ο Mezvinsky, που παντρεύτηκαν το 2010, έχουν ήδη τη δύο χρονών Charlotte.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved