Σοκαριστικό: Προσπάθησε να πουλήσει το 10 ημερών μωρό της για 1.900 ευρώ (βίντεο)

Είναι αδιανόητο να σκεφτεί κανείς ότι μία μητέρα μπορεί να πουλήσει το παιδί της. Να το αποχωριστεί για πάντα, δίνοντας το σε όποιον προσφερθεί να πληρώσει.

Σοκαριστικό: Προσπάθησε να πουλήσει το 10 ημερών μωρό της για 1.900 ευρώ (βίντεο)

Η 25 χρονη κοπέλα από μία περιοχή της Ρωσίας, χωρίς κανέναν ηθικό ή συναισθηματικό ενδοιασμό συνελήφθη τη στιγμή που είχε συμφωνήσει να δώσει το μόλις 10 ημερών μωράκι της για 150,000 ρούβλια (1.959 ευρώ).

PAY Mother that gave her baby for sale 2

Η αστυνομία μετά από πληροφορίες που είχε για την πρόθεση της κοπέλας να πουλήσει το παιδί της, οργάνωσε την επιχείρηση αγοραπωλησίας.

Αστυνομικοί παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές και όταν έκλεισε η συμφωνία για το ποσό, προχώρησαν στη σύλληψη της κοπέλας.

Στο βίντεο, που κατέγραψαν, ακούγεται ο αστυνομικός να ρωτά τη γυναίκα: «Οπότε πόσα θες γι' αυτό; Είναι αγόρι ή κορίτσι;». Και εκείνη χαρούμενη να απαντά: «Είναι αγόρι. Θέλω 150.000 ρούβλια ».

PAY Mother that gave her baby for sale 1

Ωστόσο, μετά τη σύλληψη η 25 χρονη, που σύμφωνα με την Αστυνομία περιστασιακά εκδιδόταν, εμφανίστηκε μετανοιωμένη και με δάκρυα στα μάτια ισχυρίστηκε ότι «η ζωή μου είναι δύσκολη. Δεν έχω άλλη επιλογή. Έπρεπε να πουλήσω τον γιο μου αλλά τώρα τον θέλω πίσω».

PAY Mother that gave her baby for sale

Η νεαρή κοπέλα, είναι μητέρα και ενός άλλου παιδιού το οποίο είχε αφήσει στους γονείς της. Το βρέφος, μετά τη σύλληψή της μητέρας, μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved