Βρείτε ποια είναι η κατάλληλη ώρα ύπνου για το παιδί σας μέσω νέας εφαρμογής

Ποιο είναι το μυστικό για να ξυπνάει ένα παιδί κάθε πρωί με διάθεση και χωρίς γκρίνια;

Βρείτε ποια είναι η κατάλληλη ώρα ύπνου για το παιδί σας μέσω νέας εφαρμογής

'Ενας καλός ύπνος. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ειδικοί. Το ζητούμενο όμως για τους γονείς είναι να γνωρίζουν την κατάλληλη ώρα που πρέπει το παιδί τους να πάει στο κρεβάτι για το βραδινό του ύπνο.

Τη λύση δίνει μία νέα εφαρμογή με την ονομασία «Sleep Calculator for Kids» μέσω της οποίας οι γονείς μπορούν να σχεδιάσουν το ιδανικό πρόγραμμα ύπνου για το παιδί τους.

sleep

Η εφαρμογή απευθύνεται σε γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών και υπολογίζει την ιδανική ώρα για ύπνο αλλά και πότε πρέπει να ξυπνήσει το παιδί!

bed2

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε με τη βοήθεια γιατρών και εμπειρογνωμόνων σε θέματα ύπνου και «υπόσχεται» ότι κάθε παιδί θα είναι πιο χαρούμενο και θα έχει περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα εάν ξυπνά την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή όταν τελειώνει ο ένας κύκλος του ύπνου και πριν ξεκινήσει ο επόμενος.

Όπως επισημαίνουν οι γιατροί, μερικά παιδιά χρειάζονται περισσότερο ύπνο από άλλα . Ετσι, οι γονείς καλούνται να επιλέξουν την ώρα του ύπνου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του παιδιού τους.

Δείτε την εφαρμογή εδώ.

photo:Heide Benser/Corbis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved