Δεν φαντάζεστε τι χριστουγεννιάτικο δώρο έκαναν οι γονείς στις τρεις κόρες τους (βίντεο)

Τι περιμένουν όλα τα παιδιά στις γιορτές; Μα φυσικά δώρα. Δώρα που έχουν ζητήσει από τον Αϊ Βασίλη ή από τους γονείς τους.

Δεν φαντάζεστε τι χριστουγεννιάτικο δώρο έκαναν οι γονείς στις τρεις κόρες τους (βίντεο)

Για τις τρεις αδελφές, Chloe, Emma, και Maci το δώρο τους ήρθε νωρίτερα και τις αφορούσε όλες. Φρόντισαν οι γονείς τους γι΄αυτό.
Τα κορίτσια, όταν πλησίασαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο, απλά δεν πίστευαν στα μάτια τους: Το ...δώρο τους ήταν ένα μωρό!

tree23

Το ζευγάρι Courtney και Steve Solstad, από το Ντάλας του Τέξας υιοθέτησε ένα νεογέννητο αγοράκι, τον Nathan, το οποίο παρουσίασαν στα τρία κορίτσια, τοποθετημένο μέσα σε άσπρη κουβέρτα κάτω από το δέντρο.

Στο βίντεο, που ανέβασε στο Facebook η μαμά τους, καταγράφεται η αντίδραση των κοριτσιών που είναι άκρως συγκινητική! Με δάκρυα χαράς, πλημμυρισμένα από ευτυχία η Chloe, η Emma, και η Maci δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Η μία ρωτά μήπως πρέπει να πλύνει τα χέρια της και αν μπορεί να αγγίξει τον αδερφούλη της.

tree

Η 36χρονη Courtney είπε ότι οι κόρες της δεν γνώριζαν για τον Nathan και όταν είδαν το μωράκι κάτω από το δένδρο τα έχασαν από τη χαρά τους!

Σίγουρα είναι από τα πιο σπάνια ...δώρα που μπορούν να κάνουν ποτέ γονείς στα παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved