Απίστευτο:Εγκατέλειψαν νεογέννητο σε φάτνη έξω από εκκλησία

Η είδηση είναι σοκαριστική όσο και θλιβερή. Ένα μωράκι μερικών μόλις ωρών, με τον ομφάλιο ακόμη λώρο να κρέμεται, εγκαταλείφθηκε σε μία φάτνη έξω από μία εκκλησία στο Κουίνς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Απίστευτο:Εγκατέλειψαν νεογέννητο σε φάτνη έξω από εκκλησία

Το βρέφος βρήκε ο επιστάτης της εκκλησίας Jose Moran, ο οποίος επιστρέφοντας από το διάλλειμα που έκανε για το μεσημεριανό του, άκουσε το κλάμα του μωρού και όταν το είδε δεν πίστευε στα μάτια του.

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους σχετικό βίντεο το οποίο δείχνει μια γυναίκα να πλησιάζει τη φάτνη και να αφήνει το νεογέννητο, την οποία και αναζητούν. Το ευχάριστο είναι ότι το βρέφος είναι απολύτως καλά στην υγεία του, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του Jamaica Hospital Center, όπου μεταφέρθηκε και οι οποίοι επίσης, πιστοποίησαν ότι είχε γεννηθεί προ πέντε ωρών περίπου.

Σημειώνεται ότι σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ οι γονείς «μπορούν» να εγκαταλείπουν ανώνυμα τα βρέφη τους, χωρίς το φόβο κυρώσεων, σε μέρη όπως νοσοκομεία, πυροσβεστική και εκκλησία, υπό την προϋπόθεση η μητέρα να ειδοποιήσει κάποιον για την παρουσία του παιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved