Ατέλειωτο παιχνίδι και μεγάλοι νικητές στη γιορτή της Nortec Multimedia στο The Mall Athens!

Η Nortec Multimedia γιόρτασε στις 29 Δεκεμβρίου το κλείσιμο της χρονιάς με μια μεγάλη εκδήλωση, γεμάτη παιχνίδι!

Ατέλειωτο παιχνίδι και μεγάλοι νικητές στη γιορτή της Nortec Multimedia στο The Mall Athens!

Η μεγάλη αυτή γιορτή ήρθε να κλείσει τη 2μηνη παρουσία της Nortec Multimedia στο The Mall Athens, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις πολυαναμενόμενες νέες κυκλοφορίες της Nintendo, όπως τα Super Smash Bros. για 3DS και Wii U, τα Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire, το Bayonetta 2 για Wii U, το Hurule Warriors για Wii U, και τα Amiibo.

--------------------4

H γιορτή τα είχε κυριολεκτικά όλα! Όλοι οι φίλοι της Nintendo ήταν εκεί για να παίξουν, να διασκεδάσουν και φυσικά να λάβουν μέρος στις μεγάλες κληρώσεις. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα karts να παίρνουν φωτιά στο Wii U Mario Kart 8 Tournament, το οποίο διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ολοκαίνουριο gaming site gamersgrinder.com. Το επίπεδο αποδείχτηκε ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός σκληρός.

-4

Μετά από αγώνες 3 ωρών μεταξύ των συμμετεχόντων, ο μεγάλος νικητής να κατάφερε να κερδίσει ένα Wii U HW Basic + Wii U Super Smash Bros. Το gamersgrinders.com δεν άφησε παραπονεμένους τον 2ο και τον 3ο νικητή δίνοντας και σε εκείνους δώρα Nintendo.

-----------55

Στη συνέχεια, ενώ οι fans της Nintendo διασκέδασαν παίζοντας με τους αγαπημένους τους τίτλους, έκανε την εμφάνιση του o Super Mario, ο εμβληματικός ήρωας μικρών και μεγάλων, δίνοντας την ευκαιρία στους fans να φωτογραφηθούν και να παίξουν μαζί του. Ο Super Mario όμως δεν ήταν μόνος του, καθώς στον χώρο της Nintendo έκανε την εμφάνιση του και ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αν και δεν τραγούδησε είχε την ευκαιρία να παίξει Wii U Super Smash Bros, 3D Super Mario 3D World και άλλα αγαπημένα παιχνίδια δείχνοντας να τα καταφέρνει αρκετά καλά.

-----------R

Ο Γιώργος Σαμπάνης πραγματοποίησε και την Μεγάλη Κλήρωση η οποία μοίρασε πλούσια δώρα Nintendo στους νικητές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved