Η Prénatal καλωσορίζει το Φθινόπωρο/Χειμώνα 14-15, με 4 διαφορετικές κολεξιόν για παιδιά και μέλλουσες μαμάδες.

Η Prénatal, σεβόμενη πάντα τα νεογέννητα, τα μωρά, τα παιδιά αλλά και τις μέλλουσες μανούλες, σχεδίασε μια κολεξιόν γεμάτη καινοτομίες, κυρίως στα χρώματα και τα υλικά, που διατηρεί όπως πάντα ένα υψηλό περιεχόμενο εξειδίκευσης. Έτσι λοιπόν για την σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 14-15 η Prénatal ετοίμασε  ένα ταξίδι ανάμεσα στην γέννηση, των πρώτων μηνών ζωής ενός μωρού, τα παιχνίδια των μεγαλυτέρων παιδιών στο σχολείο αλλά και την προετοιμασία μιας γυναίκας που πρόκειται να γίνει μαμά.

Η Prénatal καλωσορίζει το Φθινόπωρο/Χειμώνα 14-15, με 4 διαφορετικές κολεξιόν για παιδιά και μέλλουσες μαμάδες.

Η συλλογή Νεογέννητο Φθινόπωρο Χειμώνας 14-15 της Prénatal είναι ένα ταξίδι ανάμεσα στα έντονα συναισθήματα της γέννησης και των πρώτων μηνών ζωής μαζί το παιδί: νέο ξεκίνημα που κατά τους κρύους μήνες γεμίζει με μια ιδιαίτερη ζεστασιά και τρυφερότητα. Τα υφάσματα είναι απαλά, όπως βαμβάκι interlock, σενίλ και πλεκτό, οι λεπτομέρειες προσεγμένες και ασφαλείς, χάρη στις ελεγμένες στάμπες και τα καλυμμένα κεντήματα με το κατάλληλο ύφασμα, κατά τρόπο ώστε να προλαμβάνονται οι ερεθισμοί στο ευαίσθητο δέρμα των νεογέννητων. Μερικές από τις σειρές που μπορείτε να βρείτε είναι, οι "Color and Fun", "White and Blue","Sky story","Pink story", "Natural", "Elegant","Tender grey" και "Extra Small", για τα μικρά από 0 έως 3 kg. Ανάμεσα στις καινοτομίες της σεζόν ξεχωρίζει η σειρά "Special" που συνδυάζει ποιότητα και ειδική τιμή. Προτάσεις χρωματιστές και άνετες, όπως τα φορμάκια από βαμβάκι στα 9,99 ευρώ και τα φορμάκια από σενίλ σε ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο με στάμπα στα 12,95 ευρώ.

Η κολεξιόν Prénatal Baby για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 14-15 κλείνει το μάτι στη βροχή και τον γκρι ουρανό.
Οι κρύες εποχές δεν ήταν ποτέ τόσο χρωματιστές και διασκεδαστικές! Είναι ένα ειδικό αφιέρωμα σε αυτούς τους φανταστικούς πρώτους μήνες! Χρώματα, υλικά και αξεσουάρ που δημιουργούν ένα μοναδικό mix διαφόρων στυλ, για να ζει κανείς την κάθε στιγμή με πρακτικότητα και φαντασία.

Εδώ θα βρείτε για τα κοριτσάκια σας τις σειρές "Back to school", "Bon ton", "Animalier","Natural" και "Classic" ενώ για τα αγόρια σας τις σειρές "College","Casual" και "Denim Street" που είναι αφιερωμένες στο ποδόσφαιρο.

Η κολεξιόν Prénatal Kids Φθινόπωρο/Χειμώνας 14-15 ετοιμάζεται να χαρίσει στους μικρούς από 3 έως 8 ετών πολύ χρώμα και φαντασία, με ένα συνδυασμό υλικών και στυλ πραγματικά πρωτότυπο. Στάμπες, σχέδια και ήρωες θα διασκεδάσουν τους μικρούς ανάμεσα στα σχολικά θρανία και τα παιχνίδια με τους φίλους! Τα αξεσουάρ είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές: σακιδιάκια, τσαντάκια, γάντια, καπελάκια και κασκόλ δημιουργούν ασορτί σετ που χαρίζουν τέλεια μια ιδιαίτερη πινελιά σε κάθε look. Δεν μένει παρά να ελευθερωθεί η φαντασία και να αρχίσει η διασκέδαση!

Εμπνευσμένες από τα αμερικάνικα κολέγια οι σειρές για κορίτσια, "Back to school","Easy casual","Grey touch" "Soft grey","Animalier", "Natural" και "Classic", ενώ για τα αγόρια οι σειρές "College", "Casual","Denim street", "Winter navy", "Land force" και "Classic".

Τέλος αφήσαμε την συλλογή για μέλλουσες μαμάδες. Μια κολεξιόν γεμάτη καινοτομίες, κυρίως στα χρώματα και τα υλικά, που διατηρεί όπως πάντα ένα υψηλό περιεχόμενο εξειδίκευσης. Οι πρωταγωνιστές είναι το πετρόλ, το κόκκινο ρουμπινί, το μπλε σκούρο και η διαχρονική αντίθεση λευκού και μαύρου. Δεν λείπουν από κανένα ρούχο οι τεχνικές λεπτομέρειες, που καθιστούν μοναδική τη μόδα της Μέλλουσας Μαμάς Prénatal και αγκαλιάζουν κάθε τύπο κοιλιάς με τη σιγουριά της πρακτικότητας και της εμπειρίας.

Μεταξύ άλλων θα βρείτε και εσώρουχα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση, από τις πιο δυναμικές μαμάδες μέχρι και τις πιο ρομαντικές. Μια κολεξιόν εσωρούχων που ανανεώνεται με βάση την προσοχή στις λεπτομέρειες και τη δυνατότητα να συνδυάζονται τα διάφορα είδη. Υπάρχουν για όλα τα γούστα, από τις προτάσεις για μια προσωπικότητα funny, όπως οι μακριές ριγέ μπλούζες με συμπαθητικές στάμπες, μέχρι και τις πιο εκλεπτυσμένες, διακοσμημένες με λεπτομέρειες από τούλι και πιο ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.prenatal.gr και στην σελίδα www.facebook.com/prenatalgreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved