Είμαι ενθουσιασμένη! Το μωράκι μου άρχισε να γίνεται «παιδάκι» και να εκδηλώνει την επιθυμία του για παιχνίδι!

«Τις τελευταίες ημέρες, νιώθω πολύ ενθουσιασμένη! Το μωράκι μου άρχισε να γίνεται «παιδάκι» και να εκδηλώνει την επιθυμία του για παιχνίδι!

Είμαι ενθουσιασμένη! Το μωράκι μου άρχισε να γίνεται «παιδάκι» και να εκδηλώνει την επιθυμία του για παιχνίδι!

Απλώνει τα χεράκια του για να πιάσει διάφορα αντικείμενα και κάνει απίθανες «φατσούλες» όταν ακούει περίεργους ήχους, ενώ βλέπω τον ενθουσιασμό στα ματάκια του όταν παρατηρεί ζωηρά χρώματα! Είναι δυνατόν να μην ξετρελαθώ και να θέλω να μοιραστώ αυτή τη χαρά; Το έχετε ζήσει και γνωρίζετε τι εννοώ!

Εύκολα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα για τα πρώτα του παιχνίδια. Αναρωτιέμαι όμως τι είδους παιχνίδια θα ήταν ιδανικά για το μωρό μου; Πώς θα είμαι σίγουρη ότι θα του δώσω ένα παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τα πρώτα στάδια της ζωής του, το οποίο θα είναι παράλληλα κάτι διαφορετικό και έξυπνο; Στα πλαίσια αυτά, ξεκίνησα τη δική μου αναζήτηση, που με οδήγησε σε μία νέα σειρά, τη Baby Clementoni η οποία έχει εμφανιστεί στην ελληνική αγορά εδώ και δύο χρόνια. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι πρόκειται για μία νέα προσέγγιση στο βρεφικό παιχνίδι!

Η σειρά Baby Clementoni συνδυάζει ασφάλεια και ποιότητα σε 3 βασικές κατηγορίες προϊόντων. Νηπιακά ηλεκτρονικά παιχνίδια που μιλάνε ελληνικά, βρεφικά παιχνίδια με τους ήρωες της Disney Baby και την πρωτοποριακή σειρά από μαλακά τουβλάκια για μωρά/νήπια, τα Clemmy.
Η Baby Clementoni από την AS Company εντοπίζει και ερευνά 4 βασικούς τομείς μάθησης που χαρακτηρίζουν την ανάπτυξη του παιδιού κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Η επαφή με τα παιχνίδια της σειράς μεταδίδει στο βρέφος και στο νήπιο έντονα ερεθίσματα που το βοηθούν να μάθει διασκεδάζοντας, ενισχύοντας την αισθητηριακή, ψυχοκινητική, γνωστική και συναισθηματική του ανάπτυξη. Μέσα από χρώματα, φώτα, εικόνες, ήχους, φωνούλες και μουσική, το παιχνίδι ξεκινά!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις μανούλες!»

Μελίνα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved