«To άγχος για το νεογέννητο μωρό μου και το ξεχωριστό δωράκι!»

«To μόνιμο άγχος μου όταν γεννήθηκε το μωράκι μου, ήταν πώς θα τα καταφέρω να είμαι κοντά συνεχώς όταν θα το έπαιρνα στο σπίτι.

«To άγχος για το νεογέννητο μωρό μου και το ξεχωριστό δωράκι!»

Βλέπετε το σπίτι μας έχει μία ιδιαίτερη διαμόρφωση και έτσι είναι δύσκολο να παρακολουθώ το μωρό εκτός και αν βρίσκομαι στο δωμάτιό του συνεχώς! Αυτό το άγχος το πέρασα και με το πρώτο μου παιδί, και τότε πραγματικά είχα ζοριστεί πολύ.

Και εκεί που συζητούσα με τον άνδρα μου για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, μπήκε στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, η κουμπάρα μας κρατώντας τη λύση στα χέρια της!

Ένα νέο σύστημα ενδοεπικοινωνίας – τι σου είναι η τεχνολογία- με ενσωματωμένη ψηφιακή κάμερα παρακολούθησης η οποία μάλιστα εκτός από την ασφαλή ιδιωτική σύνδεση, γιατί διάφορα ακούμε και διαβάζουμε και την άρτια όραση, νύχτα, μέρα, έχει εμβέλεια 150 μέτρων, για κάθε σημείο του σπιτιού αλλά και δυνατότητα επέκτασης έως και 4 κάμερες! Έτσι οι πρώτες δύσκολες εβδομάδες στο σπίτι κύλησαν ήρεμα και εγώ μπορούσα να ασχολούμαι και με το μεγαλύτερο παιδάκι μου αλλά και τις δουλειές του σπιτιού, έχοντας το κεφάλι μου ήσυχο αφού μπορούσα να βλέπω το μωράκι μου αναπάσα στιγμή!

Αναφέρομαι στο SCD 609/00 της Philips Avent και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλες τις μανούλες!

Η κουμπάρα μου η επίσης είναι μωρομάνα και φανατική των νανουρισμάτων και της μουσικής, επέλεξε για το δικό της μωράκι το σύστημα ενδοεπικοινωνίας SCD 580/00 επίσης της Philips Avent το οποία προσφέρει στο μωρό της ένα ουρανό γεμάτο αστέρια!

Το είδα και εντυπωσιάστηκα! Ένα σύστημα το οποίο προβάλει έναν νυχτερινό ουρανό γεμάτο αστέρια, που βοηθάει το μωράκι της να κοιμηθεί σαν πουλάκι. Ενώ ταυτόχρονα έχει το υπέροχο σύστημα αμφίδρομης ομιλίας και έτσι μπορεί και ηρεμεί το μωρό της ανα πάσα στιγμή- ειδικά μέσα στη νύχτα με τη φωνή της! Ενώ έχει φορτώσει στην ειδική θύρα για mp3 αγαπημένα νανουρίσματα και ήχους. Η επιλογή είναι δική σας!

Άλλωστε οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά... Ελπίζω να βοήθησα
Ελπίδα»

Μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/PhilipsAventGreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved