Ένας υπέροχος μπαμπάς! Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο γιο του (εικόνες)

Έγινε μπαμπάς πριν από περίπου ένα μήνα και το μυαλό του είναι συνεχώς στο νεογέννητο αγγελούδι του!

Ο διάσημος μπαμπάς από την στιγμή που η γυναίκα της ζωής του έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια από πάνω του.

Ο 28χρονος μουσικός, ανέβασε πριν από λίγες ώρες μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ξαπλωμένος στο πάτωμα, ο Τομ Φλέτσερ, έχει πάνω στην αγκαλιά του το νεογέννητο αγοράκι του κι όπως θα δείτε είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Με κλειστά τα μάτια, έχει πάνω στο στέρνο του τον πρίγκιπά του και φαίνεται ότι απολαμβάνει με το παραπάνω αυτήν την στιγμή! Χιλιάδες διαδικτυακοί του φίλοι έκαναν like στην τρυφερή αυτή φωτογραφία κι αρκετοί έγραψαν το σχόλιό τους στον ευτυχισμένο μπαμπά!

Ο διάσημος τραγουδιστής, πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργήσει ένα βίντεο που έδειχνε να μεγαλώνει η κοιλίτσα της συζύγου του, Τζοβάνα, καθώς εκείνος τραγουδούσε. Το βίντεο αυτό έκανε το γύρο του κόσμου, όπως ήταν φυσικό, αποσπώντας εκατοντάδες κοινοποιήσεις.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης! Πράγματι είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved