Οταν ο μπαμπάς Γιάννης Πάριος κοιτούσε τρυφερά τον Χάρη του…

Μία πολύ τρυφερή φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Χάρης Βαρθακούρης που απεικονίζει τον ίδιο σε παιδική ηλικία με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Οταν ο μπαμπάς Γιάννης Πάριος κοιτούσε τρυφερά τον Χάρη του…

Λίγο πριν την πρεμιέρα του στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο, ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ στον λογαριασμό του: «Καλησπέρα μας... Τελική ευθεία πριν την Παρασκευή (22/11) που θα ανοίξουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και αι πρόβαι συνεχίζουν σαν τρελές διότι αυτή η τετράδα χωρίς ευτράπελα δε μπορεί να λειτουργήσει. Στα πλαίσια λοιπόν της αναζήτησης φωτογραφικού υλικού για την παράσταση, βρήκα μερικές παλιές φωτογραφίες πατρός και υιού που σταδιακά θα μοιραστώ μαζί σας για να 'χουμε να λέμε... (κυρίως όμως για να έχω μια δικαιολογία να σας πρήζω καθημερινώς για τα εγκαίνια και την παράσταση γενικότερα! Αμέ! Πονηρός ο βλάχος...».

Ο Χάρης δεν πρέπει να είναι πάνω από 7-8 ετών στη συγκεκριμένη, ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ο ευαίσθητος μπαμπάς, Γιάννης Πάριος τον κοιτά με αγάπη και θαυμασμό που αποτυπώνεται στο χαρτί...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved