Ποιες είναι οι… μικρές πριγκίπισσες της φωτογραφίας μαζί με τον μπαμπά τους;

Η μεγαλύτερη από τις δύο αδελφές, γνώρισε έναν πραγματικό πρίγκιπα που αν και δεν ήταν πάνω στο λευκό άλογο, της πρόσφερε όλο το... παραμύθι που θα επιθυμούσε.

Ποιες είναι οι… μικρές πριγκίπισσες της φωτογραφίας μαζί με τον μπαμπά τους;

Η μικρότερη, αν και ελεύθερη ζει και εκείνη μία μαγική ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Μήπως τις αναγνωρίσατε; Δεν είναι άλλες από την Κέιτ και την Πίπα Μίντλετον οι οποίες είναι πολύ δεμένες αδελφές και πράγματι, αν και «κοινές θνητές» σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο μπαινοβγαίνουν στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και ενός από τους μελλοντικούς υποψήφιους βασιλιάδες του Ηνωμένου Βασιλείου, έφερε στον κόσμο πριν από περίπου τέσσερις μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι, τον πρίγκιπα Τζορτζ ο οποίος είναι τρίτος κατά σειρά στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου. Η Κέιτ είναι η μεγαλύτερη κόρη της Κάρολ και του Μάικλ Μίντλετον οι οποίοι ήταν ιπτάμενοι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρίας British Airways και ύστερα δημιούργησαν τη δική τους εταιρία κέτερινγκ η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία και συνεχίζει. Οι δύο αδελφές έχουν και έναν μικρότερο αδελφό, τον Τζέιμς ο οποίος προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι τρεις τους όμως είναι πολύ δεμένοι και αγαπημένοι από τότε που ήταν πιτσιρίκια. Στη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, οι δύο αδελφές ποζάρουν σε νεαρή ηλικία μαζί με τον πατέρα τους σε διακοπές τους στην Ιορδανία. Η Κέιτ είναι μόλις τεσσάρων ετών και η Πίπα μόλις τριών...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved