Ποια είναι η γλυκιά μπαλαρίνα της φωτογραφίας;

Από μικρή της άρεσε να γράφει ποιήματα και στην ηλικία των τεσσάρων ετών διαπίστωσε πως της αρέσει πολύ να χορεύει τον χορό της κοιλιάς, και μάλιστα είχε και τα φόντα καθώς στις φλέβες της τρέχει και λιβανέζικο αίμα. Μήπως πάει το μυαλό σας για ποια πρόκειται;

Ποια είναι η γλυκιά μπαλαρίνα της φωτογραφίας;

Είναι η Σακίρα που έχει γίνει διάσημη ανά τον κόσμο για τον απίστευτο χορό της και το κούνημα των γοφών της προκαλώντας πραγματικά... ζάλη στον αντρικό πληθυσμό.

Η Σακίρα όταν ήταν τεσσάρων ετών πήγε με τον πατέρα της σε ένα αραβικό εστιατόριο να φάνε και εκεί άκουσε για πρώτη φορά ανατολίτικους ήχους και είδε μία γυναίκα να χορεύει τον χορό της κοιλιάς. Ανέβηκε λοιπόν στο τραπέζι και άρχισε να μιμείται την bellydancer.

Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να χορεύει αυτόν τον χορό που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της. Όταν πήγαινε σχολείο, η δασκάλα μουσικής την απέρριψε από τη χορωδία του σχολείου γιατί όπως της είπε είχε πολύ δυνατό βιμπράτο και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στις φωνές τους.

Σήμερα είναι ευτυχισμένη μανούλα ενός μικρού αγοριού, του Μίλαν, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον άσο των γηπέδων Ζεράρ Πικέ και δείχνει να ζει το όνειρό της αφού από πολύ νωρίς ήθελε να γίνει μάνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved