4+1 συμβουλές με χιούμορ στους γονείς που ανεβάζουν φωτογραφίες των νεογέννητών τους στα social media!

Όπως σας έχει ενημερώσει το mothersblog.gr,  σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι γονείς παγκοσμίως ανεβάζουν την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους στα social media, μέσα στην πρώτη ώρα από τη γέννησή του. 

4+1 συμβουλές με χιούμορ στους γονείς που ανεβάζουν φωτογραφίες των νεογέννητών τους στα social media!

Επειδή λοιπόν έχει γίνει συνήθεια των νέων γονιών, καλό είναι να «ανεβάζετε» στα social media τις φωτογραφίες των μωρών σας με σωστό τρόπο. Να λοιπόν πέντε συμβουλές...

1. Παρακαλώ καθαρά μωρά. Δεν είναι ανάγκη να βλέπει όλος ο κόσμος παγκοσμίως ένα πανέμορφο μωρό μέσα στα αίματα και τις ακαθαρσίες.

2. Καλό είναι στη φωτογραφία που θα επιλέξετε να ανεβάσετε, να συμπεριλάβετε όλα τα μέλη της οικογένειας. Το πρώτο σας παιδί γιατί να μην έχει τη χαρά να «ανέβει» και αυτό στα social media;

3. Αν είστε στενός συγγενής ή ακόμα και ο μπαμπάς του μωρού, καλό είναι να έχετε τη σύμφωνη γνώμη της μαμάς που μόλις έχει γεννήσει για να ανεβάσετε μια φωτογραφία.

4. Για ποιο λόγο θα πρέπει να ανεβαίνουν στα social media φωτογραφίες με πλακούντα και αίματα; Αυτά ας μείνουν στο χειρουργείο.

5. Αν είναι να ανεβάσετε ψεύτικη φωτογραφία του δήθεν νεογέννητου μωρού σας, καλύτερα να μην ανεβάσετε καθόλου. Εκτός του ότι το μωρό που έχετε «ανεβάσει» ανήκει σε κάποιον άλλον, ξεχνάτε πως ίσως υπάρχουν μακρινοί συγγενείς που θέλουν πράγματι να δουν το παιδί σας και θα τους στενοχωρήσετε αν τελικά είναι ψεύτικη η φωτογραφία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved