Playroom διάσημων παιδιών που κοστίζουν μια περιουσία

Playrooms που έχουμε ζηλέψει.

Κι όμως υπάρχουν διάσημοι γονείς που έχουν ξοδέψει στην κυριολεξία μια μικρή περιουσία για να δημιουργήσουν τα πιο όμορφα playrooms για τα παιδιά τους.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παραπάνω, θα δείτε για παράδειγμα όχι ένα, αλλά δύο playroom που δημιούργησε η Kylie Jenner για τη μικρή Stormi και τον μικρό Aire. Τα δωμάτια που παίζουν εντυπωσιάζουν και συναγωνίζονται τα playroom που έφτιαξαν οι Kim, Khloe και Kourtney για τα δικά τους παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CODVTElAfHO

Μάλιστα μία από τις αδερφές έχει δημιουργήσει ένα playroom χωρίς καμία ηλεκτρονική συσκευή και ο λόγος που το έκανε σίγουρα δεν θα σας εκπλήξει. Αλήθεια, όμως μπορείτε να μαντέψετε ποια Kardashian έχει απαγορεύσει τα ηλεκτρονικά παιχνίδια;

https://www.instagram.com/p/B9uFQMnAsPH

Εκτός από την οικογένεια Kardashian - Jenner όμως υπάρχουν και άλλοι διάσημοι γονείς που έχουν ξοδέψει μια περιουσία για το playroom των παιδιών τους. Όπως για παράδειγμα ο John Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen που έχουν καταφέρει να κακομάθουν τα παιδιά τους Luna και Miles.

https://www.instagram.com/p/CFFhbhdJ6I-

Για το τέλος αφήσαμε τον Harry και τη Meghan που βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες μιας και βγήκε το πολυαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα. Μπορεί να θέλουν να πιστεύετε ότι ζουν μια απλή ζωή, όμως αν δείτε το playroom του Archie και της Lilibet ίσως να αλλάξετε γνώμη. Μπορεί να μην ζουν στο παλάτι πια, αλλά το playroom τους μοιάζει στην κυριολεξία με ένα παλάτι.

https://www.instagram.com/p/CmMd-JyI3WZ

Πατήστε play και δείτε εκτός αυτών και τα εντυπωσιακά playroom που έχουν φτιάξει για τα παιδιά του οι Gigi Hadid, Beyonce, Serena Williams, Cardi B και Gwyneth Paltrow.

πηγή: TheThings Celebrity / YouTube Channel

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved