Ζηλιάρα γάτα κάνει εμετό αμέσως μόλις γνωρίζει το μωρό της οικογένειας

Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο γλυκιά αντίδραση όταν κάποιος γνωρίζει ένα μωράκι; Ένας εμφανής ενθουσιασμός; Ένα χαμόγελο; Μια συγκίνηση; Σίγουρα κάτι από όλα τα παραπάνω και όχι ένας ξαφνικός εμετός...

Η Fefe, η γάτα, γνώρισε το μωρό της οικογένειάς της (ναι, ναι για το μωράκι της ανθρώπινης οικογένειάς της) και έκανε ακριβώς αυτό. Σε ένα viral βίντεο στο TikTok που έχει εκπλήξει πάνω από 23 εκατομμύρια χρήστες μέχρι στιγμής, η Fefe έχει μια αντίδραση που δεν περίμενε κανείς ότι θα είχε τη στιγμή που γνωρίζει την μπέμπα για πρώτη φορά.

Το βίντεο αρχίζει με μια φωνή που ακούγεται να λέει: «Είμασταν τόσο ενθουσιασμένη που θα συστήναμε το νεογέννητο μωρό μας στην γάτα μας και μετά συνέβη αυτό!»

Η Fefe πλησιάζει το καρεκλάκι αυτοκινήτου όπου κοιμάται η νεογέννητη μικρούλα. Την κοιτάζει, φαίνεται να την μυρίζει και μετά αμέσως το μετανιώνει. Η Fefe οπισθοχωρεί και ακούγεται μια φωνή να λέει: «Μου κάνεις πλάκα; Είναι έτοιμη να κάνει εμετό!»

Η κάμερα ακολουθεί την ζηλιάρα γάτα μέχρι το άλλο δωμάτιο όπου... κάνει εμετό. Δεν ήταν η αντίδραση που περίμεναν οι ιδιοκτήτες της.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο παραπάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved