Άνοιξε το χριστουγεννιάτικο δώρο της και κατενθουσιάστηκε

Η μικρούλα είναι τόσο ευτυχισμένη με το δώρο της.

Την περίοδο των γιορτών τα παιδιά πήραν πολλά δώρα. Άλλα τα είχαν ζητήσει από τον 'Αγιο Βασίλη, άλλα από τους γονείς τους ενώ ευπρόσδεκτα ήταν και τα απρόσμενα δώρα από συγγενείς και φίλους.

Με τόσο πολλά παιχνίδια, μοιραία ο ενθουσιασμός τους …μοιράστηκε καθώς τα μάτια δεν χόρταιναν και άνοιγαν το ένα δώρο μετά το άλλο.

Εμείς πάντως τέτοιο ενθουσιασμό και χαρά που ένιωσε το κοριτσάκι στο παραπάνω βίντεο, είχαμε καιρό να δούμε.

Καθώς αρχίζει να σκίζει τη συσκευασία και αναγνωρίζει το δώρο που κρατά στα χέρια του, τόσο περισσότερο ενθουσιάζεται. Γουρλώνει τα μάτια του, χοροπηδά και το κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του.

Ποια παιχνίδια είναι κατάλληλα για τα παιδιά

Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά και για όλες τις ηλικίες. Άλλωστε και στα καταστήματα παιχνιδιών, είναι χωρισμένα ανά ηλικίες, που σημαίνει πως ηλικιακά θα επιλέξετε σωστά.

Πιο χρήσιμα λοιπόν, είναι εκείνα που του κινούν το ενδιαφέρον αλλά και ακονίζουν την αντίληψη, το μαθαίνουν να λειτουργεί πιο ομαδικά, να μοιράζεται, να μάθει να περιμένει τη σειρά του, να μην είναι τρομακτικά, να μην προωθούν τη βία, κλπ. Επίσης, να βρίσκεται μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, να μην απαιτεί δεξιότητες που ακόμη δεν έχει αναπτύξει, για παράδειγμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved