Τρομερά νήπια: Οι απίθανες πλάκες που κάνουν στους γονείς τους

Παιδάκια πειράζουν τους γονείς τους και είναι αξιολάτρευτα!

Τα παιδιά είναι χαρούμενα και γελάνε με τα πάντα γύρω τους, επίσης λατρεύουν να κάνουν τους γονείς τους να κρατάνε τις κοιλιές τους από τα γέλια. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τα πιο αστεία στιγμιότυπα από νηπιάκια που έχουν αληθινό χιούμορ.

Ένα κοριτσάκι χορεύει μπαλέτο με τον παππού του, ένα άλλο μαθαίνει ένα insta challenge στη γιαγιά του, ένα αγοράκι κάνει μια δραματική σκηνή στον πατέρα του και τον ρωτάει επίμονα «γιατί», ένα άλλο αντί να πάει να πάρει αγκαλιά τους γονεί του που τον περιμένουν με ανοιχτά τα χέρια, τρέχει και αγκαλιάζει ένα μπουκάλι με αναψυκτικό.

Πραγματικά τα παιδιά έχουν πολύ χιούμορ, και γεμίζουν χαρά και ευτυχία ένα σπίτι. Αυτά τα παράξενα και αστεία πράγματα που κάνουν όταν είναι μικρά, σίγουρα μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη των γονιών τους, και όταν μεγαλώσουν τα παιδάκια θα ακούνε ιστορίες που δεν θα θυμούνται από τα αστεία καμώματά τους.

Δείτε το παραπάνω βίντεο και θα διαπιστώσετε και εσείς ότι αυτά τα παιδάκια είναι πραγματικά όπως λένε και στα σχόλια από κάτω «comedy geniuses»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved