Διάσημη εγκυμονούσα μας δείχνει την κοιλίτσα της στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης

Η διάσημη μαμά μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της και ανεβάζει φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της.  

Διάσημη εγκυμονούσα μας δείχνει την κοιλίτσα της στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης

Τον περασμένο Απρίλιο, η διάσημη μαμά ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ας ανοίξουμε τον ήχο… Θ’ αφήσω το μωρό να μιλήσει, γιατί εγώ δεν έχω λόγια να εκφράσω τι με κάνει να νιώθω αυτός ο ήχος. Μόλις μου ανακοινώθηκαν αυτά τα υπέροχα νέα και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας»

Η εγκυμονούσα τον περασμένο χρόνο απέβαλε δύο φορές και η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη την χαροποίησε πολύ. Από την ημέρα που ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα, η διάσημη μαμά έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες δείχνοντάς μας την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η διάσημη μαμά είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, τη σύζυγο του αγαπημένου ηθοποιού Alec Baldwin με τον οποίο έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά.

Τους τελευταίους μήνες, η γυμνάστρια ανεβάζει φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη κοιλίτσα της και είναι εμφανές ότι και αυτήν την εγκυμοσύνη την χαίρεται και την απολαμβάνει.

Όταν ήταν στον 8ο μήνα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία η οποία όπως εκμυστηρεύτηκε στου διαδικτυακούς της φίλους, είναι αφιερμώνη στον σύζυγό της.

«Σχεδόν οκτώ μηνών! (Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία για να βασανίσω τον Alec γιατί δεν αντέχει όταν πέφτω στο κρεβάτι για ύπνο με τόσες πολλές κρέμες)».

hilaria baldwin ogdoos minas egkymosynis 1

Μερικές εβδομάδες αργότερα, ανέβασε μία ακόμα παρόμοια φωτογραφία. Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας ότι το μωρό έχει μεγαλώσει κι άλλο και έχει ήδη κατέβει ώστε να πάρει «θέση» για τον τοκετό.

hilaria baldwin 3

Η Hilaria και o Alec Baldwin παντρεύτηκαν στις 30 Ιουνίου του 2012 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η Hilaria ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες τους στο Instagram της και είναι όλες απολαυστικές.

Δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved