Για ένα καλοκαίρι χωρίς κουνούπια επιλέξτε τη φυσική και σίγουρη προστασία

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι περιμένουν να αξιοποιήσουν το χρόνο τους, περνώντας όμορφες στιγμές στην εξοχή με φίλους ή την οικογένεια τους,  είναι όμως και η εποχή που κάνουν πιο έντονη την εμφάνιση τους τα κουνούπια, τα οποία εκτός από ενοχλητικά, πολλές φορές αποδεικνύονται και επικίνδυνα. 

Για ένα καλοκαίρι χωρίς κουνούπια επιλέξτε τη φυσική και σίγουρη προστασία

Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει το Mo-Shield, με την αποτελεσματική, ασφαλή και κυρίως φυσική προστασία που προσφέρει μέσα από το προϊόντα Mo-Shield Band & Mo-Shield GO.

Τα κουνούπια, την εποχή που η ζέστη και η υγρασία είναι σε υψηλότερα επίπεδα, αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, καθώς τα τσιμπήματα τους μπορεί να αποβούν επικίνδυνα, ελλοχεύουν τον κίνδυνο μολύνσεων ή ακόμη και μετάδοσης σοβαρών ασθενειών όπως η ελονοσία ή ο ιός του Δυτικού Νείλου, που μεταδίδεται κυρίως με το τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιού και μπορεί να προκαλέσει νόσο στον άνθρωπο. Η προστασία λοιπόν, από τους μικροσκοπικούς απρόσκλητους επισκέπτες είναι εξαιρετικά σημαντική.

Συχνά, επιλέγονται διάφοροι τρόποι προφύλαξης, ελάχιστες όμως φορές ελέγχονται τα συστατικά που εμπεριέχουν, ώστε να είναι πέρα από αποτελεσματικά και ασφαλή για την υγεία. Αυτό που καθιστά έναν αποτελεσματικό και συνάμα ασφαλή τρόπο προστασίας είναι να χρησιμοποιούμε αντικουνουπικά προϊόντα που περιέχουν εγκεκριμένες δραστικές ουσίες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές. Υπάρχουν ουσίες προερχόμενες από τη φύση, που είναι πολύ αποτελεσματικές χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό μας, όπως για παράδειγμα η Σιτριοδιόλη από αιθέρια έλαια ευκαλύπτου, που συστήνεται από τον ΕΟΔΥ ως αποτελεσματική ουσία για προστασία από τα κουνούπια.

Τα προϊόντα Μο-Shield καθιστούν τη Σιτριοδιόλη το βασικό συστατικό τους, προσφέροντας την πιο φυσική προστασία από κουνούπια, σκνίπες, τσιμπούρια και ψύλλους. Είναι κατάλληλα για ενήλικες και παιδιά άνω των 2 ετών. Διαθέτουν τις απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα καινοτόμα αυτά προϊόντα πέρα από την αποτελεσματικότητα τους λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας Σιτριοδιόλης που περιέχουν, είναι και εξαιρετικά εύχρηστα, προσφέροντας σίγουρη προστασία αλλά και στυλ!

Το «έξυπνο» απωθητικό βραχιόλι Mo-Shield Band περιέχει σε ποσοστό 22% το φυσικό ενεργό συστατικό Σιτριοδιόλη, διατίθεται σε 4 υπέροχα χρώματα και είναι αδιάβροχο. Το βραχιόλι μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αφού αποθηκευτεί μετά το άνοιγμα στη συσκευασία του, έχοντας διάρκεια δράσης έως 200 ώρες. Το απωθητικό Υγρό Mo-Shield Go, διατίθεται σε βολική συσκευασία μεγέθους τσέπης & με ενισχυμένη σύνθεση. Κάθε υγρό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι 300 ψεκασμούς, με μεγάλη περιεκτικότητα Σιτριοδιόλης σε ποσοστό 30% και διάρκεια δράσης έως 8 ώρες.

Το καλοκαίρι, είναι γεμάτο όμορφες στιγμές, για να είναι όμως και ξέγνοιαστες από την παρουσία των ενοχλητικών κουνουπιών, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται προϊόντα αποτελεσματικά που θα μπορούμε να τα έχουμε εύκολα μαζί μας ή ακόμα και στο μικρότερο τσαντάκι-τσεπάκι, σε οποιαδήποτε μέρος είμαστε, όπως σε ένα βραδινό πάρτι δίπλα στην παραλία ή παρακολουθώντας μια ταινία σε ένα θερινό σινεμά ακόμα και σε μια βόλτα στη πλατεία της γειτονιάς μας.

Για όλους εσάς που αγαπάτε όλες εκείνες τις δραστηριότητες που μπορούμε να χαρούμε το καλοκαίρι, τα προϊόντα Mo-Shield έρχονται λίγο πιο κοντά σας καθώς θα μπορέσετε και εσείς να τα δοκιμάσετε αν επισκεφτείτε κάποια από τα γνωστά θερινά σινεμά στην Αττική ή κάποιες από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες πλατείες της πόλης. Αν λοιπόν, συναντήσετε τα προϊόντα Mo-Shield Go & Band μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε για να απολαύσετε «ξέγνοιαστα» το βράδυ σας!

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, αν όχι χωρίς κουνούπια, σίγουρα με την πιο φυσική και αποτελεσματική προστασία.

Τα προϊόντα MO-SHIELD θα τα βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Mo-Shield, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ή να την ακολουθήσετε στο Facebook & Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved