Το κινητό και το tablet σας κινδυνεύει από το παιδάκι σας; Ιδού ο τρόπος να τα κρατήσετε αδιάβροχα και ζωντανά! (βίντεο)

Ποιος δεν έχει συναντήσει παιδί που να του αρέσει να αρπάζει αντικείμενα και να τα πετάει ή να αφήνει όπου να' ναι. Πολλές φορές μπορεί να είναι χαριτωμένο αλλά άλλες μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό, ειδικά αν μιλάμε για το κινητό μας ή το tablet μας.  Πώς όμως να τα προστατέψουμε  από πτώσεις ή νερό χωρίς να χρειαστεί να τους βάλουμε μεγάλες θήκες που καθιστούν τη χρήση τους δύσκολη;

Το κινητό και το tablet σας κινδυνεύει από το παιδάκι σας; Ιδού ο τρόπος να τα κρατήσετε αδιάβροχα και ζωντανά! (βίντεο)

Το mothersblog έψαξε και σας βρήκε τη λύση! Ονομάζεται Liquipel.

Είναι μια επαναστατική μέθοδος που κυκλοφόρησε μόλις πριν ένα χρόνο. Μέσω της αδιάβροχης νανοεπένδυσης της καθιστά το κινητό αδιάβροχο για οποιοδήποτε υγρό. Τώρα, η εταιρεία παρουσίασε άλλη μια επίστρωση που κάνει το κινητό και το tablet αδιάβροχο και απορροφητικό στους κραδασμούς εφ' όρου ζωής, σε συνδυασμό με τον προηγούμενο τρόπο. Ονομάζεται Skins.
Έχει κατασκευαστεί με έναν πρωτοποριακό τρόπο που διαθέτει τέσσερις επιστρώσεις. Με τη κατάλληλη τοποθέτηση του skins, -σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της liquipel- ο καθένας μπορεί να κάνει το κινητό του ανθεκτικό σε πολύ μικρότερο κόστος από ότι μια βλάβη οθόνης. Τώρα μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να παίξουν! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα τους.

Δείτε το βίντεο:

{youtube}lZJLdy_YeQg{/youtube}

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους, liquipel.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved