Σοκ! Ζήτησε από γονείς αυτιστικού παιδιού να του κάνουν ευθανασία - Διαβάστε την επιστολή!

Οργή έχει προκαλέσει η επιστολή ενός ανώνυμου αποστολέα σε μια οικογένεια που μεγαλώνει ένα αυτιστικό παιδί ζητώντας τους, να του κάνουν ευθανασία, επειδή όπως υποστηρίζει κάνει «θόρυβο» στη γειτονιά!

Σοκ! Ζήτησε από γονείς αυτιστικού παιδιού να του κάνουν ευθανασία - Διαβάστε την επιστολή!

Η επιστολή έφτασε στο σπίτι της γιαγιάς του 13χρονου Μαξ, στην κοινότητα του Νιούκαστλ στο Οντάριο του Καναδά. Ο ανώνυμος αποστολέας χαρακτηρίζει το παιδί ως ένα «ενοχλητικό, καθυστερημένο που ρυπαίνει την γειτονία», ενώ σε κάποιο σημείο της επιστολής της κάνει λόγο για ευθανασία.

Η μητέρα του έφηβου μιλώντας σε συνέντευξη της στο CityNews του Τορόντο δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, όταν σε ένα τμήμα της επιστολής της προτείνουν να κάνει ευθανασία στο γιο της. «Ποιος λέει κάτι τέτοιο για ένα παιδί» αναρωτιέται με τα μάτια δακρυσμένα!

Το θέμα όμως δεν σταμάτα εκεί καθώς, φιλικό ζευγάρι της οικογένειας, «ανέβασε» την επιστολή στο twitter και πάνω από 7.000 χρήστες έχουν αναδημοσιεύσει την επιστολή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αστυνομία, θεωρεί πως η επιστολή αυτή είναι πολύ απειλητική και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνες ώστε να βρει ποιος είναι ο ανώνυμος αποστολέας της γειτονιάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved