Καλλιτέχνης αναδημιουργεί πασίγνωστα έργα τέχνης με χαρακτήρες της Disney

Τις υπέροχες δημιουργίες του Carlos Gromo αξίζει να τις δείτε.

Καλλιτέχνης αναδημιουργεί πασίγνωστα έργα τέχνης με χαρακτήρες της Disney

Πολλοί νομίζουν ότι η ιστορία της τέχνης ενδιαφέρει μόνο τους καλλιτέχνες, τους κριτικούς τέχνης και γενικά όσους ασχολούνται με τον καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο καλλιτέχνης Carlos Gromo όμως, διαφωνεί. Πιστεύει ότι η τέχνη είναι για όλους και ότι όλοι πρέπει να μάθουν για την ιστορία της. Για να το αποδείξει αυτό, ο Ισπανός καλλιτέχνης δημιούργησε μία σειρά από υπέροχες δημιουργίες που συνδυάζουν πασίγνωστα έργα τέχνης με αγαπημένους χαρακτήρες της Disney.

Ο καλλιτέχνης ξεκίνησε το συγκεκριμένο project το 2019, όταν τελείωσε τις σπουδές του στη Σχολή Καλών Τεχνών. Συνειδητοποίησε ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν ελάχιστα πράγματα για την ιστορία της τέχνης και στόχος του ήταν μέσα από τις δημιουργίες του να διασκεδάσει και παράλληλα να μάθει στον κόσμο γνωστά έργα τέχνης και καλλιτέχνες. Το project γνώρισε μεγάλη επιτυχία και τα έργα του Carlos έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Σε συνέντευξή του στο boredpanda.com, ο Carlos ανέφερε ότι ο χρόνος που χρειάζεται για κάθε δημιουργία του εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της κάθε μίας. Υπάρχουν έργα τα οποία χρειάζονται τρεις μέρες για να ολοκληρωθούν και άλλα εβδομάδες, καθώς είναι πιο ιδιαίτερα και απαιτείται ηρεμία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστές των δημιουργών του είναι αγαπημένοι ήρωες ταινιών της Disney, όπως «Tα 101 σκυλιά της Δαλματίας», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», «Ηρακλής» και «Η Ωραία Κοιμωμένη».

Δείτε τα απίθανα και ευφάνταστα έργα του καλλιτέχνη στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: Instagram @carlosgromodraw

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved