Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Τότσικα με αφορμή την επέτειό τους

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας κλείνουν έξι χρόνια γάμου!

Ρούλα Ρέβη: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Τότσικα με αφορμή την επέτειό τους

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι αρκετά χρόνια μαζί και το 2014 παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μία μυστική τελετή στην Καλιφόρνια. Ο μόνος παρευρισκόμενος ήταν ο κουμπάρος τους, Δημήτρης Γιαννέτος και ακόμα και στους δικούς τους ανθρώπους το ανακοίνωσαν μία ημέρα μετά.

Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο τους, ο οποίος θύμιζε σκηνή από ρομαντική ταινία. Η φωτογράφος φορούσε ένα αέρινο, λιτό φόρεμα σε λευκό χρώμα και ίσια γραμμή και είχε ένα στεφάνι στα μαλλιά. Ο γοητευτικός ηθοποιός από την άλλη, φορούσε λευκό t-shirt, λευκό παντελόνι και sneakers. Οι φωτογραφίες τους είναι υπέροχες και και η ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό τους.

apostolis totsikas roula revi 8

Φέτος, η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας κλείνουν έξι χρόνια γάμου. Η φωτογράφος και μαμά έκανε μία σχετική ανάρτηση στο Instagram της πριν από λίγο και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν είχαμε ξαναδεί. Όσο για το τρυφερό σχόλιό της, αυτό ήταν:

«Δεν έχω άλλες λέξεις ... σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ για όλα σου τα δορά @apostolis_totsikas_official. Χαρούμενη επέτειο»

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί, μαζί με άλλες αγαπημένες μας φωτογραφίες του ζευγαριού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved