Πώς είναι σήμερα η Ελπίδα από τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου»;

Στα 6 της η Αναστασία Τσιλιμπίου υποδύθηκε την Ελπίδα στη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου!».

Πώς είναι σήμερα η Ελπίδα από τη σειρά «Για την καρδιά ενός αγγέλου»;

Από μικρή λάτρευε την τηλεόραση και όνειρό της ήταν να γίνει ηθοποιός. Όνειρο που δεν στέρησαν οι γονείς της όσους ενδοιασμούς κι αν είχαν.

Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της η νεαρή ηθοποιός οι γονείς της ήταν διστακτικοί να μπει στον χώρου του θεάματος, αλλά, όταν τελικά έκαναν το πρώτο βήμα, πρόσεχαν πάντα να είναι τυπική και στο σχολείο ώστε να μην ξεφεύγει η συμπεριφορά της.


https://www.instagram.com/p/B_z6SgmHXo-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια διατηρούσε και ακόμη διατηρεί χαμηλό προφίλ όμως, όταν ο κόσμος την αναγνωρίζει και της μιλάει ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τους ρόλους είχε υποδυθεί την κάνει να νιώθει όμορφα. «Είναι τέλειο να ξέρεις τι γνώμη έχουν οι θεατές γι’ αυτό που τους δίνεις», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.


https://www.instagram.com/p/B50rKdQANrO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά τη συμμετοχή της στη σειρά που αναφέραμε παραπάνω, την είδαμε σε ηλικία δώδεκα ετών να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Νησί».


https://www.instagram.com/p/CAdftDLgeBY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρός άγγελος μεγάλωσε και έχει γίνει μια εντυπωσιακή γυναίκα

Η Αναστασία Τσιλιμπίου έχει μεγαλώσει αρκετά, διατηρεί λογαριασμό στο Instagram που ανανεώνει καθημερινά, έχει συμμετάσχει σε τούρκικη σειρά και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο της τηλεόρασης.


https://www.instagram.com/p/Bnl3DdfiEby/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες της είναι εκπληκτικές και δείχνουν ότι αυτή η ομορφιά και η αγνότητα που είχε όταν ήταν παιδί, παραμένουν και τώρα.

Swipe up για να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στο προφίλ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved