Η μικρούλα γεννήθηκε χωρίς χέρια κι όμως τρώει μόνη της

Δείτε το υπέροχο βίντεο!

Η μικρούλα γεννήθηκε χωρίς χέρια κι όμως τρώει μόνη της

Όταν η Elmira Knutzen δημοσίευσε αυτό το βίντεο πριν τρία χρόνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, δεν περίμενε ποτέ την απήχηση που θα είχε και ότι θα γινόταν viral.

Στο βίντεο η κόρη της Vasilina, τρώει μόνη της για πρώτη φορά. Αυτό όμως δεν είναι το επίτευγμά της. Αυτό που την έκανε μοναδική και το βίντεό της ακαταμάχητο είναι ότι τρώει χωρίς χέρια.

Η μικρή Vasilina, γεννήθηκε στη Ρωσία χωρίς χέρια και έμαθε να τρώει μόνη της με τη βοήθεια των ποδιών της.

Η μικρούλα στο στιγμιότυπο παρακάτω φαίνεται αρκετά συγκεντρωμένη τη στιγμή που σηκώνει το πιρούνι με το ποδαράκι της, αρπάζει μια πατάτα και τη βάζει στο στόμα της.

Η Vasilina λατρεύει τις πατάτες και τίποτε δεν θα την εμπόδιζε από το να τις απολαύσει. Το πάθος της και η λαχτάρα της για κάτι που ήθελε πολύ την έκανε να καταφέρει για πρώτη φορά φάει χωρίς τη βοήθεια της μαμάς της, που όλο περηφάνια δημοσίευσε το βίντεο στα social media. Μάλιστα όπως θα δείτε κι εσείς, όση ώρα προσπαθεί η μικρή η μαμά της Elmira, δεν σταματάει να την ενθαρρύνει.



Η Vasilina σήμερα

Όπως θα δείτε παρακάτω, η Vasilina έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει μάθει να χρησιμοποιεί τα πόδια της για να απολαμβάνει απλά καθημερινά πράγματα.

Παίζει στην άμμο με τα κουβαδάκια της, κάνει γυμναστική και βοηθά τη μαμά της να φτιάξει πίτσα.

Το κορίτσι μπορεί να γεννήθηκε χωρίς χέρια, όχι όμως χωρίς θέληση για ζωή. Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες της έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η μητέρα της στο Instagram και το Facebook, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved