Βασίλης Νομικός: Μας δείχνει την κόρη του μετά από καιρό - Είναι κούκλα

Η φωτογραφία και το μήνυμα στο Instagram.

Βασίλης Νομικός: Μας δείχνει την κόρη του μετά από καιρό - Είναι κούκλα

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει ο Βασίλης Νομικός στην μοναχοκόρη του Ναυσικά που απέκτησε με την Μάριον Μιχελιδάκη.

Και μπορεί να χώρισαν, όμως εξακολουθούν να έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους αφού προτεραιότητά τους είναι το παιδί.

«Το σπουδαιότερο -παρά το όποιο διαζύγιο- είναι και οι δύο γονείς να παραμένουν πολύ κοντά στο παιδί, ώστε να µη νιώσει ότι χάνει την αγάπη, την προστασία και το ενδιαφέρον. Εµείς, όταν το αποφασίσαμε και πέρασαν κάποιοι µήνες ώστε να είμαστε σίγουροι, καθίσαμε και συζητήσαμε οι τρεις µας. ∆εν είναι εύκολο και συχνά τα παιδιά δεν ανοίγονται να σου πουν τι νιώθουν. Αλλά µε τον χρόνο, αν υπάρχουν σεβασµός και συνέπεια, η ισορροπία επανέρχεται», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στη Real η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η Ναυσικά είναι πλέον 18 ετών, και μαζί με χιλιάδες άλλες μαθητές δίνει φέτος πανελλήνιες. Ο μπαμπάς της λοιπόν με μια ανάρτηση στα social media της ευχήθηκε όπως και σε όλα τα παιδιά καλή τύχη.


https://www.instagram.com/p/CBbfKBGpM2A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν το πέναλτι ή αλλιώς πανελλήνιες εξετάσεις.Την Δευτέρα τα παιδιά μας μπαίνουν στο δικό τους ''Κολοσσαίο''.Για μια θέση στον ήλιο!Let's play and good luck για να μιλήσω στην γλώσσα τους...Όσο για μας τους γονείς όπως έλεγε η σοφή γιαγιά Μαριάνθη,γερό και τυχερό να είναι το παιδί!Πάντα έκλεινε το μάτι αυτή η γυναίκα...Φαντάζομαι καταλάβατε...»

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε ευτυχισμένες στιγμές μπαμπά και κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved